© ©Camping Grönegau - Park Ludwigsee

Vakantiehuis over de grens met Duitsland

Voel je thuis!

Ben jij op zoek naar een mooi vakantiehuis net over de grens tussen Duitsland en Nederland? Speciaal voor jou heeft Duitsland Campings de allerleukste vakantiehuizen al voor je opgezocht! De Duitse grensregio is de perfecte streek voor iedereen! Geniet van de prachtige natuur van het weidse parklandschap vol groene heuvels, meren en rivieren en kom ‘s avonds tot rust in een fijn vakantiehuisje, woning of appartement. Bekijk onze selectie van de beste vakantiehuisjes over de Duitse grens!

Waarom een vakantiehuisje huren in Duitsland over de grens?

Heb je ook weleens meegemaakt dat je op vakantie een leuke groepsactiviteit hebt gepland zoals een mooie fiets- of wandeltocht, maar dit in duigen valt door het slechte weer die dag? Met een verblijf in een van onze mooie vakantiehuizen heb je de mogelijkheid om er alsnog een onvergetelijk mooie dag van te maken met de kinderen, familie of vrienden. Want ongeacht het weer zijn er nog legio activiteiten waar je binnenshuis van kunt genieten. Wat dacht je van ouderwets spelletjes spelen met het hele gezin of gezellig borrelen met je beste vrienden? In een vakantiehuis in Duitsland ben je voorzien van alle luxe die je thuis ook gewend bent. Wacht dus niet langer en vind de woning die bij jou past! Wil jij er een onvergetelijk verblijf van maken? Kies dan voor een van onze bijzondere accommodaties, zoals een pipowagen of trekkershut.

© Grönegau-Park Ludwigsee

In welke Duitse grensstreek huur je een huisje?

De Duitse grensregio heeft veel te bieden voor vakantievierders. Of je nou een vriendenweekend organiseert, of een vakantie van drie weken voor het gezin: de Duitse grensstreek biedt voor iedereen wat. De beste locaties voor het huren van een huisje zijn:

De bekoorlijke omgeving van Münster wordt vaak omschreven als ‘Parklandschaft’. Een dunbevolkt gebied dat compleet lijkt aangelegd door een goede landschapsarchitect. Ideaal terrein voor een actieve vakantie met rustpauzes vol cultuur.

Ontdek het Münsterland

Grafschaft Bentheim is een historisch graafschap met twee gezichten. Op de stoere bergrug – die al in Twente begint – zie je van ver al de burcht der burchten: Burg Bentheim. Diep onder de grond borrelt hier zuiver bronwater dat van het stadje het heilzame kuuroord ‘Bad Bentheim’ heeft gemaakt.

Ontdek de Grafschaft Bentheim

De eerste Duitse heuvels net over de grens, voorlopers van het machtige Teutoburger Wald. Osnabrück is zo’n beetje de enige stad in Duitsland, die aan alle kanten is omgeven door beschermde natuur: de grillige geologische monumenten van UNESCO werelderfgoed TERRA.vita bijvoorbeeld, een miljoen jaar geleden al bewoond door dinosaurussen.

Ontdek het Osnabrücker Land

 

De drie streken bieden vele verborgen parels. Wist je dat deze regio bekend staat om de vele prachtige natuurgebieden? De vele dierentuinen? Of de sprookjesachtige dorpjes die je kunt bezoeken? Van fietstochten, tot klimavonturen, shoppen of cultuursnuiven: de Duitse grensstreek biedt het allemaal. Daarom is het de perfecte uitvalsbasis voor zowel een kort weekend, als een langere vakantie.

© ©Campingpark Münsterland-Eichenhof

Welke vakantieparken zijn er over de Duitse grens?

De Duitse grensregio heeft een aantal prachtige vakantieparken waar je comfortabele huisjes kunt huren. Op zoek naar een huisje voor een gezin? Of ga je op vakantie met een grotere groep? Bij Duitsland Campings hebben we een selectie gemaakt van de beste vakantiehuizen, -appartementen en -woningen waarvan er zeker eentje aansluit bij jouw wensen!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.