Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus
Golfbanen in Duitsland

Golfbanen in Duitsland

Golfbanen in Duitsland staan bekend om hun prettige sfeer, betaalbare greenfees, het goede onderhoud en de prima keuken. Er zijn dan ook veel Nederlanders die gaan golfen in Duitsland, met name in de grensstreek. Echte liefhebbers maken er zelfs een golfvakantie van! Gelijk hebben ze, want Duitsland is voor golfers ideaal om je slag te slaan, letterlijk en figuurlijk.

Golfen in Duitsland is weer eens wat anders

Als je geregeld gaat golfen, dan kent jouw golfbaan op den duur geen geheimen meer voor je. Stiekem heb je de andere golfbanen in Nederland ook al een keer geprobeerd. En nu? Wellicht wordt het tijd om een hole in one te slaan bij onze oosterburen. De meeste golfbanen in Duitsland zijn heel ruim, omringd door veel groen van bossen of tuinlandschappen. Na een lange dag golfen, kun je neerstrijken in een gezellig Duits restaurant voor een welverdiende curryworst (of een andere Duitse lekkernij).

Ontdek golfbanen in de grensstreek van Duitsland

Voor een Duitse golfervaring hoef je niet ver te reizen. Integendeel, net over de grens van Duitsland liggen prachtige golfbanen op je te wachten. Hieronder volgt een selectie van golfbanen in het grensgebied:

Op golfvakantie naar Duitsland

Krijg je maar geen genoeg van de golfbanen van Duitsland? Wil je graag jouw swing perfectionaliseren, voordat je terugkeert naar huis? Dan kun je er het beste een golfvakantie van maken. Tijdens een golfweekend of golfweek in Duitsland heb je alle tijd om te golfen. In de grensstreek van Duitsland heb je meerdere opties: boek een golfarrangement of golfhotel, of ga naar een leuke camping net over de grens.