Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus
Camping met privé sanitair

Camping met privé sanitair

Op campings die plaatsen met eigen sanitair aanbieden geniet je helemaal van de ongedwongen sfeer die zo hoort bij kamperen terwijl je toch je eigen „badkamer“ hebt. Dit is niet alleen voor gezinnen met jonge kinderen een fijne mogelijkheid; ook als je wat minder mobiel bent, of waarde hecht aan meer privacy, biedt een staanplaats met privé sanitair echt het beste van twee werelden.

Onze campings met privé sanitair

Kamperen met privé sanitair = Kamperen met gemak

Ga je op pad met het hele gezin? Dan wil je liever niet wachten bij de douches. Hoe heerlijk is het – juist met kinderen – om je eigen sanitair te hebben naast je tent of caravan? Geen gesleep met spullen en voor de kleintjes is het fijn vertrouwd. Net over de Duitse grens vind je verrassend leuke campings die ook plaatsen met privé sanitair aanbieden. Hier geniet je dichtbij huis van een ontspannen vakantie in een landelijke omgeving die ook nog eens rijk is aan cultuur.

Al onze campings in Duitsland met privé sanitair op een rijtje

Wil je liever genieten van al de luxe in een huuraccommodatie? Bekijk dan onze accommodaties!