© ©Campingpark Münsterland-Eichenhof

Camping met privé sanitair Duitsland

Het gemak van je eigen badkamer

Op campings met eigen sanitair geniet je helemaal van de ongedwongen sfeer die zo hoort bij kamperen terwijl je toch je eigen ‘badkamer’ hebt. Dit is niet alleen een welkome oplossing voor gezinnen met jonge kinderen; ook als je wat minder mobiel bent, of waarde hecht aan je privacy, biedt een camping met privé sanitair veel comfort. Zo heb je het beste van twee werelden: de vrijheid van een camping met het gemak van thuis. 

Voel je thuis op een camping met eigen sanitair

Ga je op pad met het hele gezin? Dan wil je liever niet wachten bij de douches. Hoe heerlijk is het – juist met kinderen – om een kampeerplaats met privé sanitair te hebben naast je tent of caravan? Geen gesleep met spullen en voor de kleintjes is het fijn vertrouwd en extra hygiënisch. Net over de Duitse grens vind je verrassend leuke campings die ook kamperen met privé sanitair aanbieden. Hier geniet je dichtbij huis van een ontspannen vakantie in een landelijke omgeving die ook nog eens rijk is aan cultuur.

© ©Campingpark Münsterland-Eichenhof
© Alfsee Ferien- und Erlebnispark

Soorten campings met privé sanitair in Duitsland

In Duitsland zijn allerlei soorten campings die deze voorziening bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld ACSI campings met privé sanitair. ASCI staat voor Auto Camper Service International en is een kampeerspecialist die campings inspecteert in Europa. Ook zijn er zowel grote als kleine campings met privé sanitair, net waar je voorkeur naar uit gaat. Zo kun je kamperen op een camping die echt je past en tegelijkertijd van een eigen douche en toilet genieten.

Wil je liever genieten van al de luxe in een huuraccommodatie? Bekijk dan onze accommodaties!

Bekijk onze campings met privé sanitair in Duitsland

Het plezier van kamperen in de grensregio en het gemak van je eigen badkamer: bekijk de beste campings met privé sanitair in Duitsland!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.