© FatCamera/Getty Images

Kamperen in Duitsland met de hond

Vind jouw ideale camping met hond

Heb jij een trouwe viervoeter in de familie waar je voor moet zorgen? Dan kan het vinden van een passende vakantiebestemming waarbij de hond ook welkom is best nog weleens een puzzel worden. Gelukkig biedt buurland Duitsland voldoende mogelijkheden om te gaan kamperen met het hele gezin, dus inclusief het loyaalste familielid: de hond! Op veruit de meeste van onze geselecteerde campings in Duitsland zijn honden toegestaan. Wacht dus niet langer en vind jouw ideale camping met hond!

Kamperen met de hond = Vakantie voor iedereen!

Al onze campings waar honden zijn toegestaan bevinden zich in de provincies direct grenzend aan Nederland. Dit betekent dat je na een korte autorit al snel kunt genieten van een heerlijke vakantie in het natuurrijke gebied van o.a. Münsterland en Osnabrücker Land. En de hond? Die is natuurlijk door het dolle heen zo blij! Want welke hond wil er nou niet lekker vrij kunnen rondrennen en springen? Bovendien gaat je trouwe viervoeter maar al te graag op ontdekkingstocht door de wijde omgeving. Is jouw hond een echte waterrat? Kies dan voor een camping aan het water!

Naast relaxen in de natuur ook een beetje cultuur opsnuiven? Kies dan voor een camping bij Münster of Osnabrück!

© Victoria Andrews/Getty Images

Campings in Duitsland waar honden welkom zijn

Ben jij op zoek naar een leuke camping in Duitsland waar honden zijn toegestaan? Bekijk dan het ruime aanbod hondencampings van Duitsland Campings!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.