Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Maatregelen Coronavirus
Camping met winkel

Camping met winkel

Kamperen is leuk en vaak nog leuker met een beetje comfort. Een winkel op je camping betekent extra gemak. Vind jij het prettig om ook tijdens je vakantie in Duitsland keus te hebben uit wat je drinkt en eet? Kies dan voor een camping met winkel. En wat dacht je van aanmaakblokjes, wasknijpers en al die dingen die je gewoon echt nodig hebt? Kinderen die drinkyoghurt willen, een koud biertje na een potje tennis; met een winkel op de camping hoef je niet eerst naar het dorp en geniet je ongedwongen – gewoon in je zwembroek – voor je eigen tent of caravan.

Al onze campings met winkel

Camping met winkel op het terrein

De dag beginnen met verse broodjes en die lekkere Duitse ham? Er wil vast wel iemand even naar de campingwinkel lopen. Op campings met een eigen winkel op het terrein geniet je optimaal – zoeken naar een supermarkt in de buurt hoeft niet, dus meer tijd om gezellig samen vakantie te vieren!