Camping met winkel

Ideaal wanneer je iets vergeten bent

Kamperen is leuk en vaak nog leuker met een beetje comfort. Een winkel op je camping betekent extra gemak. Vind jij het prettig om ook tijdens je vakantie in Duitsland keus te hebben uit wat je drinkt en eet? Kies dan voor een camping met winkel. En wat dacht je van aanmaakblokjes, wasknijpers en al die dingen die je gewoon echt nodig hebt? Kinderen die drinkyoghurt willen, een koud biertje na een potje tennis; met een winkel op de camping hoef je niet eerst naar het dorp en geniet je ongedwongen – gewoon in je zwembroek – voor je eigen tent of caravan.

Al onze campings met winkel

Alfsee Ferien-und Erlebnispark (vakantie- en avonturenpark)

Rieste

© CC-BY-SA | Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH, Jurjen Drenth

Camping met winkel op het terrein

De dag beginnen met verse broodjes en die lekkere Duitse ham? Er wil vast wel iemand even naar de campingwinkel lopen. Op campings met een eigen winkel op het terrein geniet je optimaal – zoeken naar een supermarkt in de buurt hoeft niet, dus meer tijd om gezellig samen vakantie te vieren!

© Unsplash

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.