Campings met fietsverhuur

Verken de Duitse grensstreek per fiets

Een ontspannen vakantie is fijn, maar soms wil je er ook wel eens even op uit. In Duitsland vind je de prachtigste natuurgebieden waar je heerlijk een dag kunt vertoeven. Deze gebieden zijn heel geschikt om een lekkere wandeling te maken, maar je vind er ook tal aan fietsroutes.

Huur een fiets of mountainbike op de camping

Op veel plekken in Duitsland heb je de mogelijkheid om fietsen te huren. Veel campings bieden deze optie aan. Zo huur je makkelijk een fiets of mountainbike voor een dag zodat je erop uit kunt met je hele familie. Duitsland verkennen op de fiets is namelijk een heel goed idee! Je ziet veel meer van de natuur dan wanneer je gaat wandelen. Je legt makkelijk grotere afstanden af en het gaat een stuk sneller.

© Unsplash-Waldemar Brandt
© Vincent Croce

Trek erop uit met de fiets

Doordat de natuur in Duitsland zo anders is dan bij ons, is elke fietsroute prachtig om te fietsen. Je bent lekker in beweging, zonder dat het een hele grote inspanning is. Het landschap in Duitsland is namelijk relatief vlak zonder grote heuvels of bergen. Naast de mooie natuur vind je er ook hele leuke kleine dorpjes waar je op het terras even bij kunt komen met verfrissend glas cola en een snack.

De voordelen van een camping met fietsverhuur

De voordelen van een camping met fietsverhuur zijn dat je niet in de dorpen rondom de camping hoeft te zoeken naar een fietsverhuurbedrijf. Laat al je spullen bij de camping en ga op pad met de fiets. Vaak heb je de mogelijkheid om een fiets voor meerdere dagen te huren. Spring zo vanuit je tent weer op de fiets om de volgende route te rijden!

Ons aanbod campings met fietsverhuur

Als je graag een perfecte mix wilt hebben tussen een actieve vakantie en een ontspannen vakantie is het een heel goed idee om eens een fiets te huren. Het makkelijkst is om de fiets te huren bij de camping waar je verblijft. Bekijk hieronder ons aanbod met campings waar je eenvoudig een fiets kunt huren!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.