Camping Nordhorn

Op kampeervakantie in het Venetië van Duitsland

Nordhorn staat bekend als groene waterstad. Omdat de stad volledig wordt omringd door de rivier de Vecht, is Nordhorn officieel gezien een eiland. Daarom wordt Nordhorn door sommigen ‘Venetië van het noorden’ genoemd. Hoewel het stadscentrum bruist van de leuke activiteiten, is de natuurrijke omgeving ook echt de moeite waard. Ontdek het zelf, vanaf je camping bij Nordhorn!

Op vakantie naar Nordhorn

Nordhorn is een veelzijdige vakantiebestemming, die zowel gezinnen, stellen als alleenstaanden aanspreekt. De waterrijke stad is een lust voor het oog, en er is ook nog eens van alles te doen. Winkelen, naar de dierentuin gaan, varen, een museum bezoeken, naar het stadspark, of gewoon langs het water kuieren… Alles kan en alles mag! Wil je tijdens je vakantie lekker wandelen en fietsen? Geen probleem. Nordhorn ligt in het groene Graftschaft Bentheim, dus de natuur is nooit ver weg.

© Marina Kramer

Impressie van Nordhorn

Nordhorn: camping, vakantiepark of hotel?

Als je op vakantie gaat naar Nordhorn, dan zijn er meerdere overnachtingsmogelijkheden. Je kunt in de stad zelf logeren, bijvoorbeeld in een van deze bijzondere hotels in Nordhorn. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je af en toe wil ontsnappen aan de drukte van een stad. In dat geval is een camping of vakantiepark vlakbij Nordhorn ideaal. Vanuit je vakantiehuis, caravan of tent geniet je van de rust en ruimte. Toe aan wat leven in de brouwerij? Dan rijd je in een mum van tijd naar Nordhorn. Wat ons betreft de perfecte combi! Oriënteer je hieronder alvast op ons campingaanbod bij Nordhorn.

 

Campings en vakantieparken bij Nordhorn

Meer weten over Nordhorn?

Ga jij binnenkort naar een camping of vakantiepark in Nordhorn? Of overweeg je om op vakantie gaan naar Nordhorn? Lees meer op Geheim over de Grens over de bezienswaardigheden en activiteiten in en rondom Nordhorn.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.