Kamperen in Duitsland net over de grens

Ideaal wanneer je niet lang in de auto wilt zitten

Beleef een heerlijke vakantie in de Duitse grensstreek

Toe aan vakantie? Hunker je naar avontuur en een nieuwe omgeving verkennen? Maar geen zin in uren toeren met de auto? Kamperen in Duitsland net over de grens is een perfecte voor ieder die dichtbij huis het buitenlandse vakantiegevoel wilt ervaren. De Duitse grensregio biedt tal van mooie kampeermogelijkheden. Ontdek het plezier van kamperen net over de grens in Duitsland!

Wat maakt een kampeer vakantie net over de Duitse grens zo leuk?

Kamperen in de Duitse grensregio is een uitstekende keuze wanneer je houdt van een indrukwekkende vakantie omgeving niet al te ver van huis. Daarnaast biedt het voor ieder wat wils. De Duitse grensregio staat bekend om de vele afwisseling. Bezoek grote steden of kleine, knusse dorpjes. Ben je sportief? Neem dan je wandelschoenen maar mee en ga op pad! Ook voor rust, ontspanning en natuur ben je in de Duitse grensregio op het juiste adres. Het is daarom ook een ideale vakantiebestemming voor families met kinderen, maar ook perfect voor een stel of met vrienden. Binnen een paar uur rijden kan jouw vakantie van start gaan.

 

© Detlef Heese

In welke Duitse grensstreken kun je kamperen?

Ontdek eindeloos vakantieplezier in een van deze regio’s. Zo is Grafschaft Bentheim de perfecte bestemming voor actieve uitjes in combinatie met prachtige natuur. Daartegenover biedt Osnabrücker Land een boeiende historie én een natuur waarin deze geschiedenis nog terug te zien is. Voor de echte fietsers is Münsterland met een parkachtig landschap ideaal. Een beetje van alles? Doordat de regio’s relatief dicht bij elkaar liggen kun je met een vakantie in deze grensregio van alles een graantje meepikken!

Verken de prachtige regio's in het "Geheim over de grens"

  • Grafschaft Bentheim met Burchtsstadje Bad Bentheim

  • Münsterland met de sfeervolle hanzestad Münster

  • Osnabrücker Land met de vredesstad Osnabrück

Welke kampeermogelijkheden zijn er in de Duitse grensregio?

De Duitse grensregio is een diverse, dynamische vakantiebestemming waarbij je kunt kiezen uit verschillende kampeermogelijkheden: van campings tot vakantieparken. Zoek je bijvoorbeeld een camping met een animatieteam? Of een hondvriendelijke vakantieplek? Ga je voor de luxe van sauna en welness of liever een vleugje natuur op een camping met zandstrand? In deze vakantiestreek vind je campings die voor iedereen iets te bieden heeft. Wij zetten de beste kampeermogelijkheden voor je op een rij.

 

© Erholungsanlage HERTHA-SEE

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.