Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Maatregelen Coronavirus
Kamperen in Duitsland net over de grens

Kamperen in Duitsland net over de grens

Toe aan vakantie? Hunker je naar avontuur en een nieuwe omgeving verkennen? Maar geen zin in uren toeren met de auto? Kamperen in Duitsland net over de grens is een perfecte voor ieder die dichtbij huis het buitenlandse vakantiegevoel wilt ervaren. De Duitse grensregio biedt tal van mooie kampeermogelijkheden. Ontdek het plezier van kamperen net over de grens in Duitsland!

Waarom kamperen in Duitsland net over de grens?

De Duitse grensregio is een diverse vakantiebestemming met mooie natuurgebieden, interessante bezienswaardigheden en bruisende steden. Dit maakt het grensgebied van Duitsland de perfecte plek voor een kampeervakantie. Jullie buurland heeft nog vele geheimen om te ontdekken. Hou jij bijvoorbeeld van bewegen tijdens je vakantie? Er zijn prachtige wandelroutes en fietstochten net over de grens. De natuur in de grensregio is daarnaast ook zeer divers en adembenemend: van uitgestrekte zandvlaktes, tot mysterieuze meren en prachtige bloemenvelden. Liever onder de mensen? In de typische Duitse dorpjes en ook dynamische steden kun je heerlijk winkelen of markten bezoeken. Kortom, over de Duitse grens vind je altijd iets wat bij jou past. En dat om de hoek!

Ontdek de schitterende natuur in Duitsland

In welke Duitse grensstreken kun je kamperen?

De Duitse grensregio biedt vele ontdekkingen, namelijk:

  • Grafschaft Bentheim
  • Münsterland
  • Osnabrücker Land

Ontdek eindeloos vakantieplezier in een van deze regio’s. Zo is Grafschaft Bentheim de perfecte bestemming voor actieve uitjes in combinatie met prachtige natuur. Daartegenover biedt Osnabrücker Land een boeiende historie én een natuur waarin deze geschiedenis nog terug te zien is. Voor de echte fietsers is Münsterland met een parkachtig landschap ideaal. Een beetje van alles? Doordat de regio’s relatief dicht bij elkaar liggen kun je met een vakantie in deze grensregio van alles een graantje meepikken!

Welke kampeermogelijkheden zijn er in de Duitse grensregio?

De Duitse grensregio is een diverse, dynamische vakantiebestemming waarbij je kunt kiezen uit verschillende kampeermogelijkheden: van campings tot vakantieparken. Zoek je bijvoorbeeld een camping met een animatieteam? Of een hondvriendelijke vakantieplek? Ga je voor de luxe van sauna en welness of liever een vleugje natuur op een camping met zandstrand? In deze vakantiestreek vind je campings die voor iedereen iets te bieden heeft. Wij zetten de beste kampeermogelijkheden voor je op een rij:

Typen campings:

Manieren van kamperen in de Duitse grensregio: