Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Maatregelen Coronavirus
Stacaravans huren over de Duitse grens

Stacaravans huren over de Duitse grens

Stacaravans bieden het beste van twee werelden: het échte kampeergevoel in een natuurrijke omgeving gecombineerd met voldoende luxe en comfort. Een stacaravan is een perfecte accommodatie voor jong en oud. Daarnaast biedt de Duitse grensregio voldoende avontuur voor iedereen. Het is een perfecte omgeving om heerlijk van een welverdiende vakantie te genieten. Het enige wat jij hoeft te doen, is je koffer uitpakken. Bekijk onze selectie vakantieparken met de mooiste stacaravans!

Onze stacaravans in het Duitse grensgebied:

Wat zijn de voordelen van een stacaravan over de Duitse grens?

Een stacaravan is een perfecte accommodatie wanneer je wel graag op een vakantiepark verblijft, maar liever geen eigen caravan, tent of vouwwagen meeneemt. Met een stacaravan geniet je van comfort terwijl je geniet van natuur en een echte campingsfeer. Vooral in de Duitse grensregio is het fantastisch om zo dicht bij de natuur te verblijven. Door de weelderige bossen, idyllische strandjes en indrukwekkende natuurgebieden waan je jezelf ver weg van huis. En dat op enkel een paar uur rijden. In een stacaravan kun je heerlijk ongedwongen genieten.

Wat zijn de beste regio’s voor een stacaravan in Duitsland?

De Duitse grensregio is een fantastisch gebied om een stacaravan te huren. Je vindt hier prachtige natuur en een totaal andere omgeving dan je gewend bent. De beste streken voor een stacaravan zijn:

In deze gebieden vind je indrukwekkende natuurparken en idyllische dorpjes. Of je nou van sportieve vakanties houdt of liever op een cultureel avontuur gaat: de Duitse grensregio heeft het allemaal. Door de rijke historie van deze gebieden vind je er veel interessante musea. Ook de sportieveling kan zijn hart niet op – klimmen, fietsen, wandelen of kanoën: in het Duitse grensgebied voelt iedereen zich thuis.

Ontdek de campings