© Campingpark Münsterland Eichenhof

Stacaravans huren over de Duitse grens

Het échte kampeergevoel gecombineerd met luxe en comfort

Stacaravans bieden het beste van twee werelden: het échte kampeergevoel in een natuurrijke omgeving gecombineerd met voldoende luxe en comfort. Een stacaravan is een perfecte accommodatie voor jong en oud. Daarnaast biedt de Duitse grensregio voldoende avontuur voor iedereen. Het is een perfecte omgeving om heerlijk van een welverdiende vakantie te genieten. Het enige wat jij hoeft te doen, is je koffer uitpakken. Bekijk onze selectie vakantieparken met de mooiste stacaravans!

Wat zijn de voordelen van een stacaravan over de Duitse grens?

Een stacaravan is een perfecte accommodatie wanneer je wel graag op een vakantiepark verblijft, maar liever geen eigen caravan, tent of vouwwagen meeneemt. Met een stacaravan geniet je van comfort terwijl je geniet van natuur en een echte campingsfeer. Vooral in de Duitse grensregio is het fantastisch om zo dicht bij de natuur te verblijven. Door de weelderige bossen, idyllische strandjes en indrukwekkende natuurgebieden waan je jezelf ver weg van huis. En dat op enkel een paar uur rijden. In een stacaravan kun je heerlijk ongedwongen genieten.

© Campingpark Münsterland Eichenhof

Wat zijn de beste regio’s voor een stacaravan in Duitsland?

De Duitse grensregio is een fantastisch gebied om een stacaravan te huren. Je vindt hier prachtige natuur en een totaal andere omgeving dan je gewend bent. De beste streken voor een stacaravan zijn:

De eerste Duitse heuvels net over de grens, voorlopers van het machtige Teutoburger Wald. Osnabrück is zo’n beetje de enige stad in Duitsland, die aan alle kanten is omgeven door beschermde natuur: de grillige geologische monumenten van UNESCO werelderfgoed TERRA.vita bijvoorbeeld, een miljoen jaar geleden al bewoond door dinosaurussen.

Ontdek het Osnabrücker Land

De bekoorlijke omgeving van Münster wordt vaak omschreven als ‘Parklandschaft’. Een dunbevolkt gebied dat compleet lijkt aangelegd door een goede landschapsarchitect. Ideaal terrein voor een actieve vakantie met rustpauzes vol cultuur.

Ontdek het Münsterland

Grafschaft Bentheim is een historisch graafschap met twee gezichten. Op de stoere bergrug – die al in Twente begint – zie je van ver al de burcht der burchten: Burg Bentheim. Diep onder de grond borrelt hier zuiver bronwater dat van het stadje het heilzame kuuroord ‘Bad Bentheim’ heeft gemaakt.

Ontdek de Grafschaft Bentheim

 

In deze gebieden vind je indrukwekkende natuurparken en idyllische dorpjes. Of je nou van sportieve vakanties houdt of liever op een cultureel avontuur gaat: de Duitse grensregio heeft het allemaal. Door de rijke historie van deze gebieden vind je er veel interessante musea. Ook de sportieveling kan zijn hart niet op - klimmen, fietsen, wandelen of kanoën: in het Duitse grensgebied voelt iedereen zich thuis.

Stacaravans huren over de Duitse grens

Op vakantie in Duitsland net over de grens? Een stacaravan huren voelt als kamperen, maar biedt voldoende luxe. Boek een stacaravan!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.