© Max Wiesenbach

Kamperen in het voorjaar in Duitsland

Het voorjaar is perfect voor een kampeervakantie met het gezin, de hond of gewoon met z’n tweeën. Na alle feestdagen is het fijn om er even tussenuit te kunnen. Bij Duitsland Campings vind je een uitgebreid overzicht van alle campings waar je een heerlijke vakantie kunt beleven! Bekijk hier hoe jouw perfecte vakantie in het voorjaar eruit kan zien.

Op een camping in Duitsland in het voorjaar

De lente is begonnen, de dagen worden langer en de natuur komt weer tot leven. Wat zou er mooier kunnen zijn dan midden in de natuur te zitten tijdens dit heerlijke seizoen? En wanneer ben je dichter bij de natuur dan tijdens een kampeer partijtje? Stel je voor dat je ‘s ochtends wakker wordt door zachte vogelzang, na de derde keer omdraaien voor de deur midden in het paradijs gaat staan – dat is toch de ultieme voorjaarsvakantie!

© ©Camping Eurocamp Lienen

Kamperen in de lente, net over de Duitse grens

Voor een mooie camping hoef je helemaal niet ver te rijden. Vlak over de grens zijn onwijs veel mooi plekken waar je de voorjaarsvakantie door kunt brengen. Omdat het voorjaar de periode is dat de natuur weer helemaal opbloeit, is een natuurcamping heel leuk om te bezoeken tijdens dit jaargetijde. Ga op in het wonderschoon van moeder natuur en beleef allerlei leuke activiteiten.

Voordelen van kamperen in het voorjaar

Het voorjaar is een hele geschikte periode om te gaan kamperen. De natuur ontwaakt uit haar winterslaap en het weer wordt aangenamer. De bladeren komen aan de bomen en de dieren kruipen uit hun holletje. Daarom is het een perfecte periode om leuke activiteiten te ondernemen bij onze buren. Langs de grens zijn een aantal prachtige fietsroutes die heel leuk zijn om te fietsen in het voorjaar.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.