Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Maatregelen Coronavirus
Camping Nordrhein-Westfalen in Duitsland

Camping Nordrhein-Westfalen in Duitsland

Ben je op zoek naar een goede camping in Duitsland? Veel Nederlanders zijn gek op de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Dit populaire gebied heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie: van uitgestrekte natuurgebieden tot gezellige steden zoals Keulen en Düsseldorf. En dat op een steenworp afstand van Nederland! Op deze pagina maak je kennis met de leukste campings en vakantieparken die Nordrhein-Westfalen te bieden heeft.

Ontdek Duitsland vanaf een camping in Nordrhein-Westfalen

Nordrhein-Westfalen is een prachtig gebied dat het ontdekken waard is. De camping is een uitstekende uitvalsbasis om met eigen ogen te zien wat deze regio allemaal te bieden heeft! Twee culturele uitstapjes vlakbij onze campings zijn Münster en Osnabrück. In Münster staat een van de oudste universiteiten van Duitsland, terwijl Osnabrück bekend staat als Vredesstad met een indrukwekkend historisch centrum.

Heb je iets langer de tijd of ben je op doorreis? Op zo’n twee uur rijden ligt Keulen, een authentieke stad met als hoogtepunt de gotische kathedraal Dom van Keulen. Of maak een mooie wandeltocht langs de rivier De Ruhr of door het Nationaal Park Eifel. Zin om met het gezin naar een attractiepark te gaan? Ook dat kan! Phantasialand won onlangs de Parkscout Publikums Award voor ‘Beste pretpark van Duitsland’.

Onze campings en vakantieparken in Nordrhein-Westfalen