Camping Nordrhein-Westfalen in Duitsland

Voor de leukste uitstapjes in de Duitse grensstreek

Ontdek Duitsland vanaf een camping in Nordrhein-Westfalen

Nordrhein-Westfalen is een prachtig gebied dat het ontdekken waard is. De camping is een uitstekende uitvalsbasis om met eigen ogen te zien wat deze regio allemaal te bieden heeft! Twee culturele uitstapjes vlakbij onze campings zijn Münster en Osnabrück. In Münster staat een van de oudste universiteiten van Duitsland, terwijl Osnabrück bekend staat als Vredesstad met een indrukwekkend historisch centrum.

Beleef de leukste uitstapjes

Heb je iets langer de tijd of ben je op doorreis? Op zo’n twee uur rijden ligt Keulen, een authentieke stad met als hoogtepunt de gotische kathedraal Dom van Keulen. Of maak een mooie wandeltocht langs de rivier De Ruhr of door het Nationaal Park Eifel. Zin om met het gezin naar een attractiepark te gaan? Ook dat kan! Phantasialand won onlangs de Parkscout Publikums Award voor ‘Beste pretpark van Duitsland’.

© Allwetterzoo Münster

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.