© Alfsee Ferien- und Erlebnispark

Kamperen op een premium staanplaats

Voor een maximum aan luxe en comfort

Hou je van kamperen maar wel graag met een maximum aan luxe en comfort? Dan is een premium staanplaats een goed idee. Op een premium staanplaats heb je namelijk je eigen water- en stroomvoorziening. Gezellig met de kinderen een film kijken op de tablet? Dat is dus geen probleem met een premium staanplaats! Premium staanplaatsen zijn extra ruim bemeten; genoeg plek voor het hele gezin. Vaak bieden deze plaatsen ook net wat meer privacy en dat kan - eerlijk is eerlijk - ook wel prettig zijn op een camping.

Kamperen de luxe op een premium staanplaats

Kom je met een half dozijn fietsen en een surfplank? Op campings net over de Duitse grens met premium staanplaatsen heb je plek voor bijna alles. Zijn je gezinsleden vergroeid met hun smartphones? Zolang jullie opladers bij je hebben is er geen vuiltje aan de lucht. Intussen natuurlijk niet vergeten om te genieten van de prachtige natuur en de sfeervolle stadjes in Duitsland! Voor kinderen is bijvoorbeeld camping en recreatiepark Alfsee in het groene Niedersachsen een echte topper.

Op zoek naar premium staanplaatsen aan het water? Bekijk dan onze campings aan het water!

© Alfsee Ferien- und Erlebnispark

De meest weelderige campings met premium staanplaatsen

Ben je op zoek naar campings in Duitsland met premium staanplaatsen? Hier vind je mooie campings waar je volop de ruimte hebt.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.