Verouderde browser

De browser die je gebruikt is verouderd. Onze website maakt gebruik van technieken die in deze versie niet beschikbaar zijn. Update naar een meer recentere browser.

We bieden ondersteuning voor Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Microsoft Edge, Opera, Google Chrome Mobile en iOS Safari.

Google Chrome Google Chrome

Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Camping met kinderanimatie

Camping met kinderanimatie

In de grensstreken van Duitsland geniet je van gezellige stadjes, erfgoed en mooie natuur. Of toch niet? De kans is groot dat kinderen er weinig van zien. Op campings met kinderanimatie is het vaak zó gezellig, dat zij het terrein niet eens af willen. Ouders kunnen dus rustig wandelen en fietsen - en tijd voor een cappuccino op dat rustieke dorpspleintje is er ook.

Een camping met kinderanimatie betekent volop activiteiten, vaak speciaal afgestemd op de verschillende leeftijdsgroepen. Knutselen voor de kleintjes, spannende speurtochten en talentenjachten voor de wat oudere kinderen en natuurlijk de kinderdisco; altijd populair - ook bij ouders!

Onze campings met kinderanimatie

Een camping met kinderanimatie betekent een toptijd voor iedereen

Kamperen met het hele gezin is het leukste dat er is. En als de kinderen een mooie tijd hebben, dan heb jij dat ook. Als je kiest voor een camping in Duitsland met kinderanimatie kies je voor een toptijd voor jullie allemaal. Of je nu komt voor het prachtige landschap, de gemoedelijke sfeer of om samen lol te trappen - hier vind je wat je zoekt.