© Vincent Croce

Camping of vakantiepark bij Bad Bentheim

Kamperen in een kuurstadje

Bad Bentheim is een allemansvriend vlak over de Nederlandse grens. Een fijne bestemming voor een weekendje weg en een onmisbare tussenstop als je op doorreis bent. Benieuwd waarin Bad Bentheim zich onderscheidt? Of alvast oriënteren op een leuke camping in de buurt? Lees dan snel verder!

Bad Bentheim: veelzijdig kuuroord vlakbij Nederland

Drukte van de stad te vermijden, zonder naar een camping in the middle of nowhere te gaan? Bad Bentheim is wat ons betreft de gulden middenweg. Het is een rustige stad gelegen in Grafschaft Bentheim die door haar vele activiteiten zeker niet saai is. Wat meteen opvalt is het indrukwekkende kasteel, waaraan je de stad meteen herkent. Daarnaast staat Bad Bentheim bekend als kuur- en zwemoord. Dit is je kans om volledig tot rust te komen! Meer zin in actie? Trek de nabijgelegen natuur in of ontdek het veelzijdige, culturele programma van Bad Bentheim.

© Grafschaft Bentheim Tourismus

Ontdek burchtstad Bad Bentheim

© Erholungsanlage HERTHA-SEE

Vakantiepark in de buurt van Bad Bentheim

Om Bad Bentheim echt goed te leren kennen, kun je het beste een paar dagen kamperen op een camping of vakantiepark in de regio. Dat geeft je de vrijheid om in alle rust te genieten van de eerder genoemde bezienswaardigheden.

Om je alvast op weg te helpen, willen we een vakantiepark (tevens camping) op zo’n 25 minuten rijden van Bad Bentheim aanraden: Erholungsanlage HERTHA-SEE. Op Hertha-See houd je het luxe gevoel van het kuuroord nog even vast: er is een, groot zandstrand, indoorspeelparadijs, tal van sportmogelijkheden en nog veel meer.

Onze campings in de regio van Bad Bentheim

Heerlijk wandelen in het Bentheimer Wald

© Grafschaft Bentheim Tourismus

Kom tot rust in de Mineral Therme

© Grafschaft Bentheim Tourismus

Ga abseilen vanaf de kasteelmuren

© Marion Stoffels

Verken de stoere burcht

© Grafschaft Bentheim Tourismus

Op pad met de ranger

© Ngoc Chau

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.