Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Maatregelen Coronavirus
Camping of vakantiepark bij Bad Bentheim

Camping of vakantiepark bij Bad Bentheim

Bad Bentheim is een allemansvriend vlak over de Nederlandse grens. Een fijne bestemming voor een weekendje weg en een onmisbare tussenstop als je op doorreis bent. Benieuwd waarin Bad Bentheim zich onderscheidt? Of alvast oriënteren op een leuke camping in de buurt? Lees dan snel verder!

Bad Bentheim: veelzijdig kuuroord vlakbij Nederland

Drukte van de stad te vermijden, zonder naar een camping in the middle of nowhere te gaan? Bad Bentheim is wat ons betreft de gulden middenweg. Het is een rustige stad gelegen in Grafschaft Bentheim die door haar vele activiteiten zeker niet saai is. Wat meteen opvalt is het indrukwekkende kasteel, waaraan je de stad meteen herkent. Daarnaast staat Bad Bentheim bekend als kuur- en zwemoord. Dit is je kans om volledig tot rust te komen! Meer zin in actie? Trek de nabijgelegen natuur in of ontdek het veelzijdige, culturele programma van Bad Bentheim.

Ontdek burchtstad Bad Bentheim

Vakantiepark in de buurt van Bad Bentheim

Om Bad Bentheim echt goed te leren kennen, kun je het beste een paar dagen kamperen op een camping of vakantiepark in de regio. Dat geeft je de vrijheid om in alle rust te genieten van de eerder genoemde bezienswaardigheden.

Om je alvast op weg te helpen, willen we een vakantiepark (tevens camping) op zo’n 25 minuten rijden van Bad Bentheim aanraden: Erholungsanlage HERTHA-SEE. Op Hertha-See houd je het luxe gevoel van het kuuroord nog even vast: er is een, groot zandstrand, indoorspeelparadijs, tal van sportmogelijkheden en nog veel meer.

Onze campings in de regio van Bad Bentheim