Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus
Camping met speeltuin

Camping met speeltuin

Gezellig met het hele gezin vakantie vieren? Ga dan voor een leuke camping met een speeltuin in Duitsland; lekker dichtbij en toch in het buitenland. In de speeltuin op de camping kunnen de kinderen zich helemaal uitleven en het is vaak het centrale punt voor de kids – vriendjes zijn hier zó gemaakt! Nieuwe trucs leren op het klimrek, met de buurkinderen op de reuzenschommel; vervelen is er niet bij en dus komen ouders ook aan ontspanning toe. Echt vakantie voor het hele gezin.

Onze campings met speeltuin

Kamperen met speeltuin, perfect voor gezinnen

In Duitsland wordt goed voor kinderen gezorgd en dat merk je ook op de vele campings met speeltuin. Er zijn campings met meerdere kleine speeltuintjes – fijn als je vanaf je eigen plek zicht wil hebben op je kroost -, campings met éen grote speeltuin en combinaties hiervan. Erg populair bij de kleintjes: de waterspeeltuinen! Zelf ontspannen een boek lezen terwijl je kinderen lekker op de trampoline springen? Of samen een drankje doen op het terras terwijl de kleintjes los gaan op de skelters? In de Duitse grensregio´s is een ruim aanbod aan campings met speeltuin. Bekijk wat het beste bij jullie gezin past.

De kinderen gaan liever voor een overdekte speeltuin? Kijk dan naar onze campings met een indoorspeelparadijs.