Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Seniorencamping in Duitsland

Seniorencamping in Duitsland

Naarmate de jaren verstrijken heb je steeds meer behoefte aan een rustige vakantie. Het liefst op een camping voor ouderen en senioren, waar je geniet van privacy en niet gestoord wordt door gillende kinderen. Ben je benieuwd of een seniorencamping iets voor jou is? Laat je inspireren door het concept en bekijk alvast ons aanbod in Duitsland.

Waarom kiezen voor een seniorencamping?

Een seniorencamping is een camping die is ingericht naar de wensen en behoeften van kamperende ouderen en senioren. Hoewel er maar weinig campings zijn die zich specifiek richten op kampeerders van 50+, 55+ en 65+, zijn er wel een aantal campings die extra goed in de smaak vallen onder senioren. Deze campings zijn ruim van opzet, met beschutte staanplaatsen en een groot aanbod faciliteiten. Sommige faciliteiten zijn zelfs speciaal gericht op ouderen. Daarnaast liggen de campings op een gunstige plek, van waaruit je heerlijk kunt wandelen, fietsen of een restaurant kunt bezoeken. Kortom, op een seniorvriendelijke camping kom je écht tot rust.

Fijne seniorencampings in Duitsland

Duitsland is een populaire vakantiebestemming onder ouderen en senioren. Je vindt er dan ook verscheidene seniorencampings waar je een heerlijke vakantie tegemoet gaat. Als je op zoek bent naar een seniorenvakantie net over de grens, dan word je vast blij van onderstaand campingaanbod:

  • Camping Eurocamp
    Op Camping Eurocamp heerst een gemoedelijke sfeer. Dat kan ook niet anders, de rustgevende omgeving vraagt erom. Ga bijvoorbeeld gratis noten en fruit plukken, wandelen in het beroemde Teutoburgerwoud of lees een goed boek op je beschutte standplaats.