© Campingplatz Eurocamp Lienen

Kamperen op een vrije staanplaats

Bepaal helemaal zelf waar je wilt staan

Hou je van kamperen maar wel graag met een maximum aan luxe en comfort? Dan is een premium staanplaats een goed idee. Op een premium staanplaats heb je namelijk je eigen water- en stroomvoorziening. Gezellig met de kinderen een film kijken op de tablet? Dat is dus geen probleem met een premium staanplaats! Premium staanplaatsen zijn extra ruim bemeten; genoeg plek voor het hele gezin. Vaak bieden deze plaatsen ook net wat meer privacy en dat kan - eerlijk is eerlijk - ook wel prettig zijn op een camping.

Vrije staanplaats danwel het echte kamperen

Of je je tent nu wilt opzetten aan een idyllisch meertje, of in het weidse landschap in het Münsterland, overal wacht je een heerlijke natuurbeleving. Wat dacht je van een vrije staanplaats op een zonnige helling met zicht op het Teutoburgerwoud? Denk ook eens aan de gezellige steden in het Duitse grensgebied. Misschien camping Bullerby, vlakbij de oude stad Osnabrück?

Hou je van kamperen maar vind je een vleugje luxe wel prettig? Kies dan eens voor een comfort staanplaats.

© Alfsee Ferien- und Erlebnispark

Alle campings met vrije staanplaatsen

Ben je op zoek naar campings in Duitsland met vrije staanplaatsen? Hier vind je mooie campings waar je helemaal zelf bepaalt waar je wilt staan.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.