Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Kamperen op een vrije staanplaats

Kamperen op een vrije staanplaats

De echte kampeerder kijkt er naar uit; op lauwe zomeravonden met blote voeten in het gras voor je tent zitten. Het gevoel van éen met de natuur, het ware kamperen. De mooiste vrije staanplaatsen vind je al dichtbij, net over de Duitse grens. In deze authentieke groene provincies geniet je van kamperen op idyllische plekjes. Direct aan het water of juist in het bos, centraal op de camping of lekker rustig achteraf; je bepaalt helemaal zelf waar je wilt staan. Aan comfort zal het je niet ontbreken; op campings in Duitsland ben je verzekerd van modern en schoon sanitair. En wat andere voorzieningen betreft, van eenvoudige boerderijcamping tot luxe recreatieparken – de keus is aan jou!

Hier bepaal je helemaal zelf waar je wilt staan

Vrije staanplaats danwel het echte kamperen

Of je je tent nu wilt opzetten aan een idyllisch meertje, of in het weidse landschap in het Münsterland, overal wacht je een heerlijke natuurbeleving. Wat dacht je van een vrije staanplaats op een zonnige helling met zicht op het Teutoburgerwoud? Denk ook eens aan de gezellige steden in het Duitse grensgebied. Misschien camping Bullerby, vlakbij de oude stad Osnabrück?

Alle campings met vrije staanplaatsen

Hou je van kamperen maar vind je een vleugje luxe wel prettig? Kies dan eens voor een comfort staanplaats.