© Pixabay

Camping met wellness

Heerlijk ontspannen tijdens je kampeervakantie

Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin loop jij rustig over de camping naar de sauna… Zie je het al voor je? Dit is mogelijk op een prachtige camping net over de grens in Duitsland. Want ook als je gaat kamperen kun je naar hartenlust van wellness genieten – je hoeft er de camping niet voor te verlaten!

Steeds meer campings in Duitsland beschikken over uitstekende faciliteiten met sauna’s, baden en sfeervolle rustruimtes. Eigenlijk ook wel logisch; Duitsland kent namelijk een lange traditie op dit gebied.

Kamperen met wellness faciliteiten danwel 100% ontspanning

De dag beginnen met een fijne beauty behandeling? Genieten van een ontspannende massage na die pittige fietstocht van gisteren? Tijdens de vakantie kun je daar eens goed de tijd voor nemen. Daarna een kopje koffie voor je eigen caravan; pure ontspanning!

Kies voor een camping in Duitsland met wellness faciliteiten en ga met volle teugen genieten van ongedwongen kamperen, de mooie natuur en leuke oude stadjes – en van wellness dus!

© Alfsee Ferien- und Erlebnispark

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.