Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Camping met wellness

Camping met wellness

Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin loop jij rustig over de camping naar de sauna… Zie je het al voor je? Dit is mogelijk op een prachtige camping net over de grens in Duitsland. Want ook als je gaat kamperen kun je naar hartenlust van wellness genieten – je hoeft er de camping niet voor te verlaten!

Steeds meer campings in Duitsland beschikken over uitstekende faciliteiten met sauna’s, baden en sfeervolle rustruimtes. Eigenlijk ook wel logisch; Duitsland kent namelijk een lange traditie op dit gebied.

Onze camping met wellness

Kamperen met wellness faciliteiten danwel 100% ontspanning

De dag beginnen met een fijne beauty behandeling? Genieten van een ontspannende massage na die pittige fietstocht van gisteren? Tijdens de vakantie kun je daar eens goed de tijd voor nemen. Daarna een kopje koffie voor je eigen caravan; pure ontspanning!

Kies voor een camping in Duitsland met wellness faciliteiten en ga met volle teugen genieten van ongedwongen kamperen, de mooie natuur en leuke oude stadjes – en van wellness dus!