Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Maatregelen Coronavirus
Wellness in Duitsland

Wellness in Duitsland

Ben jij toe aan ontspanning en rust? In Duitsland weten ze heel goed hoe ze zichzelf in de watten kunnen leggen. Je vindt er diverse spa’s, sauna’s, kurhaus hotels en andere wellness faciliteiten. Of je nu op een wellness vakantie gaat, een spa bezoekt of op krachten komt in een sauna: je voelt je herboren na een bezoek aan Duitse wellness.

Wellness net over de Duitse grens

Zie jij jezelf al liggen in de sauna, zwemmen onder een waterval of relaxen in een bubbelbad? Binnen een paar uur kan dit realiteit zijn, want de eerste wellness faciliteiten van Duitsland liggen net over de grens. Maar welke spa of sauna kies je uit? Je kunt het beste een vakantie in de regio boeken. Geen haast, geen keuzestress. Gun jezelf de tijd om écht te ontspannen. In onderstaande wellness faciliteiten in Duitsland ga je een oase van rust tegemoet:

Op zoek naar nog meer wellness faciliteiten en leuke aanbiedingen? Klik dan snel hier.

Trakteer jezelf op een spa in Duitsland

De wellness in Duitsland staat met name bekend om haar spa’s, die ze tot ware kunst hebben verheven. Van het helende kuurwater, de panoramische sauna’s en de prachtige aankleding tot de luxe massages: in Duitse spa’s wordt niets aan het toeval overgelaten. Op zoek naar een  spa net over de Duitse grens? Onderstaande spa’s zijn populair onder Nederlandse vakantiegangers:

Wellness camping in Duitsland

 

Kun je maar geen genoeg krijgen van de wellness in Duitsland? Maak er dan een wellness vakantie van, waarbij je meerdere dagen geniet van het spa- en saunaleven. Dat kan bijvoorbeeld op camping Alfsee: een vijfsterrencamping die bekend staat om haar wellnessoase Alfen Saunaland. Ga je liever op wellness vakantie naar een hotel? Bekijk dan het aanbod van wellness hotels net over de grens.