Campings in de omgeving van Rheine

Veelzijdige kampeervakantie in het Münsterland

Als je op vakantie naar Duitsland gaat, is Rheine een hele leuke stad als bestemming! Er zijn ontzettend veel activiteiten te doen en de omgeving is prachtig. Voor zowel actieve als rustige uitstapjes ben je in Rheine op de juiste plek. Niet zo ver van de Nederlandse grens waan je in een hele andere omgeving dan thuis. Van uitgebreid winkelen tot een dagje in de dierentuin; geen een stad is zo veelzijdig als Rheine!

Waarom kamperen in de buurt van Rheine?

Kamperen in de buurt van Rheine is een heel goed idee omdat je heel makkelijk je hele vakantie vult met van alles en nog wat. Voor zowel jong als oud is het een prachtige omgeving om eens te bezoeken. Van cultuur snuiven tot waterpret; in Rheine doe je elke dag iets anders!

Wat is er te doen in de omgeving van Rheine?

Rheine is de perfecte bestemming voor jouw vakantie. Bezoek eens de grote NaturZoo. Bewonder alle dieren van dichtbij. De apen leven in het wild en de reigers vliegen boven je hoofd; in deze dierentuin zie je letterlijk alle dieren van heel dichtbij. Dit is een heel leuk uitstapje voor families met kleine kinderen, want er is genoeg te zien en te beleven. Daarnaast is de dierentuin ook uitgerust met meerdere speelmogelijkheden. Hier vermaak je je zeker een hele dag!

Liever een actief en uitdagend uitje? Bij Crazy Ranch Paintball kan je al je energie kwijt! Dit uitje is niet geschikt voor kleinere kinderen, maar voor de rest van de familie een fantastisch uitje om mee te maken. Zeker als het een dag slecht weer is, heb je ondanks dat toch een leuke dag!

Welke bezienswaardigheden zijn er in de stad Rheine?

Er valt heel veel te beleven in Rheine. Het Waldhügel natuurgebied is een bezienswaardigheid die je zeker niet mag overslaan. Dit is een voormalige steengroeve waar vroeger heel veel kalksteen vandaan kwam. Ga zelf ook op fossielenjacht in de aangrenzende steengroeve ‘Middel’!

Midden door het stadscentrum ligt de rivier de Ems. Deze rivier is heel geschikt om op te varen, suppen of met een vlot te trotseren. Vanaf de rivier zie je de prachtige stad Rheine op een hele mooie manier!

Onze campings vlakbij Rheine

In de omgeving van Rheine verveel je je geen moment. Van actieve uitstapjes tot rustige dagjes uit; alles is mogelijk! Als je een vakantie naar Rheine boekt, weet je zeker dat je de hele vakantie vol kan plannen met leuke activiteiten. Daarbij is de omgeving prachtig om te zien. Je waant je echt in het buitenland!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.