Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Luxe 4 of 5 sterren campings over de Duitse grens

Luxe 4 of 5 sterren campings over de Duitse grens

Hallo

Ben je op zoek naar de mooiste camping bij de oosterburen? Met een 4 of 5 sterren camping in Duitsland ga je hoe dan ook een heerlijke vakantie tegemoet. Van de uitgebreide voorzieningen tot de staat van het sanitair en de natuurlijke omgeving: het zal je aan niets ontbreken.

Wat maakt kamperen op een sterren camping speciaal?

Een camping met 4 of meer sterren heeft de állerbeste faciliteiten. Er zijn natuurlijk vele soorten campings: van een simpel boerenveldje tot een groots kampeerterrein met alles erop en eraan. Hecht je veel waarde aan de campingfaciliteiten, zoals een eigen restaurant, zwembad, speelparadijs of privé sanitair? Kies dan voor een vier of vijf sterren camping. Dan weet je zeker dat de faciliteiten goed op orde zijn.

Hoe je verder gaat kamperen, mag je zelf bepalen. Met een camper of caravan heb je iets meer comfort. Sta je liever dicht bij de natuur? Ga dan kamperen met een tent of vouwwagen. Je ervaart iets meer luxe qua faciliteiten, maar je behoudt het sfeervolle kampeergevoel!

Wat kan ik verwachten van een luxe camping met 4 of 5 sterren?

In Duitsland zijn ongeveer 3600 campings, waarvan zo’n 500 campings een sterrenclassificatie hebben. De beste campings in Duitsland hebben een sterrenclassificatie met 4 of 5 sterren. Des te meer sterren een camping heeft, des te beter deze scoort op de categorieën receptie, service, sanitair, hygiëne, standplaatsen, bereikbaarheid, grootte, voorzieningen en de algehele netheid van paden en wegen. Sterren campings worden elke drie jaar beoordeeld door het Bundesverband der Campingwirtschaft in Deutschland e.V. (BVCD). Deze sterrenclassificatie geldt overigens niet voor heel Europa.

Waarom kiezen voor een 4 of 5 sterren camping nét over de grens?

Een uitmuntende camping vlakbij huis: dat is wel echt het neusje van de zalm. Klein stukje rijden om vervolgens te genieten van een van de beste kampeer ervaringen die Duitsland te bieden heeft. Daarnaast is de Duitse grensregio een divers vakantiegebied. Zo kunnen actieve vakantiegangers hun hart ophalen tijdens prachtige wandelingen en leuke fietstochten. Maar ook kanoën, klimmen of watersport is een mogelijkheid in deze regio. Ben jij meer een cultuurliefhebber? Deze omgeving is ook rijk aan kloosters, kastelen en idyllische dorpjes. Geniet van de prachtige musea, het bourgondische eten en muzikale hoogstandjes. Begint het al te kriebelen? Bekijk dan ons aanbod luxe campings!

4 sterren campings in Duitsland over de grens:

5 sterren campings in Duitsland over de grens: