Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus
Luxe 4 of 5 sterren camping in Duitsland

Luxe 4 of 5 sterren camping in Duitsland

Hallo

Ben je op zoek naar een uitstekende camping bij de oosterburen? Met een 4 of 5 sterren camping in Duitsland ga je hoe dan ook een heerlijke vakantie tegemoet. Van de uitgebreide voorzieningen tot de staat van het sanitair en de natuurlijke omgeving: het zal je aan niets ontbreken.

Een 4 of 5 sterren camping heeft de beste faciliteiten

Er zijn vele soorten campings: van een simpel boerenveldje tot een groots kampeerterrein met alles erop en eraan. Hecht je veel waarde aan de campingfaciliteiten, zoals een eigen restaurant, speelparadijs of zwembad? Dan kun je het beste voor een vier- of vijf sterren camping kiezen. Dan weet je zeker dat de faciliteiten heel goed op orde zijn.

4 en 5 sterren campings nét over de grens

Een uitmuntende camping vlakbij huis: dat is wel echt het neusje van de zalm. Klein stukje rijden om vervolgens te genieten van een van de beste kampeerervaringen die Duitsland te bieden heeft. Begint het al te kriebelen?

Onze 4 sterren campings:

Onze 5 sterren campings:

Beloftes van Duitse sterren campings

In Duitsland zijn ongeveer 3600 campings, waarvan zo’n 500 campings een sterrenclassificatie hebben. De beste campings in Duitsland hebben een sterrenclassificatie met 4 of 5 sterren. Des te meer sterren een camping heeft, des te beter deze scoort op de categorieën receptie, service, sanitair, hygiëne, standplaatsen, bereikbaarheid, grootte, voorzieningen en de algehele netheid van paden en wegen. Sterren campings worden elke drie jaar beoordeeld door het Bundesverband der Campingwirtschaft in Deutschland e.V. (BVCD). Deze sterrenclassificatie geldt overigens niet voor heel Europa.