Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus
Camperplaatsen net over de Duitse grens – voel je vrij!

Camperplaatsen net over de Duitse grens – voel je vrij!

Hou jij van avontuur? Trek je graag in de rondte? Geniet je van de vrijheid, omdat je zo de mooiste plekken kunt ontdekken? Verblijf dan op de beste camperplaatsen in de Duitse grensregio. Met je eigen camper op pad geeft je het beste van twee werelden: een beetje thuisgevoel in je eigen vakantiewoninkje op wielen, maar ook de vrijheid en avontuur van het rondtrekken. Ontdek de bijzondere uithoeken van het weidse parklandschap net over de Duitse grens!

Waarom kamperen met de camper in de Duitse grensregio?

Het grensgebied tussen Nederland en Duitsland heeft veel te bieden voor een echte avonturier. Net over de Duitse grens breekt het vakantiegevoel aan: je bent er even uit! Dichtbij huis, maar een andere omgeving met veel nieuws om te ontdekken. De vakantiestreken bieden voor ieder wat wils, waardoor toertochtjes in deze omgeving perfect zijn voor de camperliefhebbers. Soms slingert de weg langzaam over heuvels, dan weer door groene dalen. Toeren door de filmset van een dure autocommercial. Ver weg van de snelweg, gewoon overal waar het mooi is. En onderweg verblijf je dan ook nog eens op de mooiste camperplaatsen in Duitsland!

Wat zijn voor camperrijders de beste vakantiestreken net over de grens in Duitsland?

Even een weekendje op bezoek bij de buren: lekker er tussenuit! Wanneer je kiest voor een vakantie in de Duitse grensregio is vakantie dichterbij dan ooit. Verzamel je kleding, laad de camper in en met een paar uurtjes sta je op de mooiste camperplaatsen. Door de grote diversiteit, leuke activiteiten en een prachtige omgeving, zijn dit de beste vakantiestreken in de grensregio:

Duitse grensregio zit vol verborgen geheimen, zoals de mooiste natuurgebieden, sprookjesachtige dorpjes of adembenemende fietsroutes. Ook voor andere vakantieactiviteiten, zoals marktjes, sporten of dierentuinen, kun je in deze streek terecht. Daarnaast zijn deze vakantiebestemmingen ideaal voor jong en oud en voor elk gezelschap: vakanties met het gezin, een weekendje met vrienden of een rondreis als stel. De Duitse grensregio is voor iedereen!

Waar vind je camperplaatsen in Duitsland net over de grens?

Als camperrijder kies je voor vrijheid en avontuur, daarom wil je niet gebonden zijn aan tijden van een slagboom die bepalen wanneer je komt en gaat. Ook wil je niet op een kaal veld zonder sfeer staan, omdat iedereen om je heen op doorreis is. Als camperliefhebber ervaar je het liefst een goede service, speciale camperplekken en verrassende bestemmingen. Daarom hebben wij de beste campings uitgezocht waar je in Duitsland net over de grens kunt genieten van mooie camperplaatsen.

Campings met camperplaatsen in de Duitse grensregio:

Ontdek de campings