© Vincent Croce

Regio

Hallo buren, jullie zijn van harte welkom!

Over vakantie in het "Geheim over de grens"!

Net over de Duitse grens zijn behoorlijk veel geheimen te ontdekken, in de vakantiestreken Grafschaft Bentheim, Münsterland en Osnabrücker Land.

Stel je voor...

een gebied dat in al zijn uitgestrektheid nog niet half zo groot is als Nederland. En tóch alle charmes van een verre, buitenlandse vakantie heeft. Gewoon in de achtertuin van Twente en de Achterhoek. Vier regio’s die samen een kleine staalkaart laten zien van wat een weekje weg zo plezierig maakt: een kasteel op een bergtop, glooiende heuvels die wel wat aan Toscane doen denken, een stadje dat typisch Duits is in zijn sprookjesachtige knusheid. Dan weer een landschap met kanalen, rivieren en bossen dat je als laagland-Nederlander heel bekend voorkomt. Welkom!

 

© Grafschaft Bentheim Tourismus

Verken de prachtige regio's in het "Geheim over de grens"

  • Grafschaft Bentheim met Burchtsstadje Bad Bentheim

  • Münsterland met de sfeervolle hanzestad Münster

  • Osnabrücker Land met de vredesstad Osnabrück

Meer informatie, arrangementen en alles wat het hartje van de vakantieganger nog begeert, vind je op de website van Geheim over de grens, of vraag het aan via contact.

Meer weten over het geheim over de grens?

Wil je graag meer ervaren over de omgeving en wat je er allemaal tijdens een dagje uit kunt beleven? Je bent op zoek naar campingtips? Houd dan onze Campingnews & Blog in de gaten, meld je aan voor onze Geheim over de grens nieuwsbrief of volgs ons op social media en blijf altijd op de hoogte!

 

© Thomas Branse

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.