Charme campings in Duitsland net over de grens

Geniet van de rust

Heerlijk tot rust komen en toch alles bij je hebben wat je nodig hebt voor een lekkere vakantie. Op een charme camping vind je alles voor jouw perfecte kampeertrip, maar geniet je wel van rust en stilte.

De Duitse grensregio: een perfecte plek om te fietsen!

Houd jij van fietsen en doe je dit graag tijdens je vakantie? Overweeg dan eens de Duitse grensstreek. In de veelal vlakke gebieden net over de grens in Duitsland vind je niet alleen een enorm aanbod aan fietsroutes, maar ook een perfecte infrastructuur voor fietsers. Daarnaast staat service hoog in het vaandel bij buren. Echt overal is aan gedacht om het voor bezoekers op de fiets leuker én makkelijker te maken tijdens een fietsvakantie in Duitsland.

© Camping- & Freizeitanlage Dreiländersee Gronau

De voordelen van een charme camping

Grote campings zijn vaak erg gezellig en druk bezocht. Er is genoeg te beleven en het animatieteam zet zich volop in om de kids te entertainen. Als je toch liever een wat rustigere vakantie wilt, is een charme camping een goede oplossing. Naast de rust hebben charme campings nog meer voordelen.

Charme campings kenmerken zich door de ruime en comfortabele staanplaatsen. Je geniet hier volop van je privacy. Waar op grote campings de tenten zij aan zij staan, heb je hier voldoende ruimte voor jezelf en je gezin. Je kunt bijvoorbeeld prima je boek lezen terwijl je buren een fanatiek potje badminton aan het spelen zijn.

Karakter staat hoog op de eisenlijst van een charme camping. De camping bevindt zich op een idyllische plek zoals aan het strand, in een natuurgebied of naast een historisch gebouw. Geniet van de fluitende vogels en de prachtige natuur rondom de charme camping. Deze rustieke campings zijn zeer geschikt als je op zoek bent naar de ultieme kampeerervaring.

De gastheer en het personeel zijn altijd erg vriendelijk en beleefd op een charme camping. Service is een belangrijke waarde. Daarom kom je niks te kort op een charme camping. De gastheer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

© ©Camping Grönegau - Park Ludwigsee

Voor wie is een charme camping geschikt?

Op een charme camping vind je geen grote speeltuin, geen zwemparadijs en ook geen animatieteam. Desondanks zijn dit soort campings uitermate geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Doordat de campings vaak in een natuurgebied liggen, is er altijd genoeg te doen. Daarbij zijn de faciliteiten die er wel zijn vaak erg luxe. Denk aan de toiletten, het restaurant en de staanplaats. Door de kleinschaligheid van de camping leg je makkelijk contact met andere vakantiegangers en maken de kids snel vrienden om mee te spelen!

Ons aanbod aan charme campings net over de grens

Wil je graag een keer kamperen zonder alle drukte die bij grote campings komt kijken? Probeer dan eens een charme camping. Zo geniet je ultiem van een leuke kampeervakantie, maar heb je toch de kans om helemaal tot rust te komen.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.