Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Maatregelen Coronavirus
Kamperen op een comfort staanplaats

Kamperen op een comfort staanplaats

Hou je van kamperen maar vind je een vleugje luxe wel prettig? Kies dan eens voor een comfort staanplaats. Hier geniet je van handige extra´s, zoals een eigen waterpunt. Ook heb je op de comfort plaatsen meer ruimte dan op een reguliere staanplaats; wel zo fijn met fietsen en luchtbedden. Struikelen over tentharingen is dus definitief verleden tijd! Bovendien is er op deze ruime percelen ook een rustig plekje om eindelijk dat spannende boek uit te kunnen lezen. De comfort staanplaatsen zijn niet alleen groter maar kennen meestal ook een duidelijke perceelafscheiding. Wil je dus volledig genieten van je vakantie, stop dan met zoeken en bekijk het ruime aanbod van Duitsland Campings!

Onze comfort staanplaatsen

Optimaal genieten van je vakantie? Dat doe je op een comfort staanplaats!

Net over de Duitse grens vind je een ruim aanbod van campings die comfort staanplaatsen aanbieden. Van rustige natuurcamping tot prachtige familiecampings met alles erop en eraan. Kies zelf wat het beste bij je past. Op de mooiste plekjes van de Duitse grensregio´s is het mogelijk om een comfort staanplaats te boeken. Kies bijvoorbeeld voor de sfeervolle camping Münsterland Eichenhof, centraal gelegen in het Münsterland.

Op deze campings met comfort staanplaats ben je helemaal je eigen baas:

Je bent op zoek naar nog meer luxe? Dan zijn de premium staanplaatsen vast iets voor jou!