Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Maatregelen Coronavirus
Kamperen op een premium staanplaats

Kamperen op een premium staanplaats

Hou je van kamperen maar wel graag met een maximum aan luxe en comfort? Dan is een premium staanplaats een goed idee. Op een premium staanplaats heb je namelijk je eigen water- en stroomvoorziening. Gezellig met de kinderen een film kijken op de tablet? Dat is dus geen probleem met een premium staanplaats! Premium staanplaatsen zijn extra ruim bemeten; genoeg plek voor het hele gezin. Vaak bieden deze plaatsen ook net wat meer privacy en dat kan – eerlijk is eerlijk – ook wel prettig zijn op een camping.

Onze premium staanplaatsen

Kamperen de luxe op een premium staanplaats

Kom je met een half dozijn fietsen en een surfplank? Op campings net over de Duitse grens met premium staanplaatsen heb je plek voor bijna alles. Zijn je gezinsleden vergroeid met hun smartphones? Zolang jullie opladers bij je hebben is er geen vuiltje aan de lucht. Intussen natuurlijk niet vergeten om te genieten van de prachtige natuur en de sfeervolle stadjes in Duitsland! Voor kinderen is bijvoorbeeld camping en recreatiepark Alfsee in het groene Niedersachsen een echte topper.

De meest weelderige campings met premium staanplaatsen

Op zoek naar premium staanplaatsen aan het water? Bekijk dan onze campings aan het water!