Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Maatregelen Coronavirus
Camping met indoor speelparadijs

Camping met indoor speelparadijs

Zoek je een camping in Duitsland met een eigen indoor speeltuin? Net over de grens vind je een aantal prachtige campings die helemaal zijn ingesteld op gezinnen met kinderen. Sommige campings hebben zelfs een eigen indoor speelparadijs. Ideaal voor jonge ouders! Kou of regenachtig weer is geen probleem meer tijdens de vakantie. De kinderen kunnen zich lekker uitleven met hun vriendjes op de campings met indoor speelparadijs – en blijven toch warm en droog.

Onze campings met indoor speelparadijs

Kamperen met indoor speelparadijs betekent dat je van alle dagen kunt genieten

Terwijl de kinderen hun energie kwijt kunnen in het speelparadijs, hebben jullie tijd voor jezelf. Regelmatig buienradar checken of op zoek gaan naar “regen uitstapjes” in de omgeving – allemaal niet nodig. De kinderen vermaken zich prima en dus kunnen ouders heerlijk achterover leunen. In het idyllische Münsterland vind je de prachtige camping Hertha-See met een eigen indoor speelparadijs. Maar er zijn meer comfortabele campings met een overdekte speeltuin net over de Duitse grens; kijk zelf welke streek en welke camping het beste past bij jullie wensen.