Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Maatregelen Coronavirus
Camping met zwembad in de buurt

Camping met zwembad in de buurt

Wil jij met het hele gezin genieten van een heerlijke (zomer)vakantie bij onze oosterburen? Dan is een camping in Duitsland met zwembad de perfecte plek. Want waar hebben die kleintjes het nog lang en vaak over als je eenmaal weer terug bent in Nederland? Juist, het eindeloos sollen in het leuke zwembad met nieuw gemaakte vriendjes en vriendinnetjes. En zeker op warmere dagen doet een verfrissende plons in het water wonderen met jou en je hele gezin. Beleef dus een geweldige tijd op een camping in Duitsland met zwembad!

Onze campings met zwembad in de buurt

De leukste campings in Duitsland met zwembad in de buurt

Op 500 meter van Campingpark Münsterland Eichenhof, prachtig gelegen tussen het groene landschap van Münsterland, ligt een aangenaam buitenzwembad waar het zomers heerlijk toeven is. Nog dichterbij – op slechts 200 meter van de campingplaats – vind je het recreatiemeer Feldmarksee met superfijn zandstrand. En valt het weer een beetje tegen, maar heb je wel zin om te zwemmen? Dan kun je altijd nog naar het binnenzwembad op 6 km van de camping. Ook op luttele kilometers rijden van Camp Bullerby am Attersee vind je een fijn binnenzwembad waar jij en je kinderen lekker kunnen plonsen.

Al onze campings in Duitsland met zwembad in de buurt op een rijtje:

Toch liever relaxen aan de rand van een meer? Bekijk dan ook al onze campings aan het water!