Camping met restaurant

Laat je verwennen

Kamperen is een geweldige manier om vakantie te vieren – zeker met kinderen – maar koken op de camping kan soms wel rompslomp geven. Hoe fijn is het dan om lekker aan te kunnen schuiven in het restaurant op de camping? Samen genieten van een heerlijk verse maaltijd. Je hoeft er het terrein niet voor af en – niet onbelangrijk – je zit ook niet met ruzie over de afwas!

Kamperen met restaurant = goed eten op vakantie

De Duitse keuken is verrassend licht en lekker. Er wordt in Duitsland veel met streekproducten gewerkt en daar kun je op Duitse campings heerlijk van genieten met het hele gezin. De Duitse provincies die grenzen aan Nederland leveren veel lekkers van het land – ga dat vooral zelf zien tijdens een mooie wandeling of fietstocht door de omgeving. Het is zonde om je op vakantie te beperken tot pizza’s of jullie vaste campingmaaltijd. Veel campings – van eenvoudig tot luxe – beschikken over een goed eigen restaurant. Zo wordt je vakantie extra ontspannen!

Toch liever zelf koken? Bekijk dan onze campings met winkel.

© Alfsee Ferien- und Erlebnispark

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.