Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Camping aan het water

Camping aan het water

Een camping aan het water biedt vele voordelen voor een verfrissende vakantie. Zo kun je op warme dagen natuurlijk een heerlijk verkoelende duik nemen. Maar ook als je graag vist of wilt watersporten is kamperen aan het water voor jou de volmaakte vakantie. En de kids? Die vinden het uiteraard fantastisch! Want zolang ze de hele dag lekker kunnen ravotten in het water heb je er als ouder geen kind meer aan en kom je zelf ook helemaal tot rust. Wil jij genieten van een heerlijke vakantie? Kies dan voor jouw ideale camping aan het water in Duitsland!

Vind jouw perfecte camping aan het water

Kamperen aan het water op een van de vele campings in Duitsland

Veruit de meeste van onze campings in Duitsland liggen aan het water. En dat is niet zonder reden, want zeg nou zelf: wat is er nu lekkerder dan een vakantie waarbij sport, spel en ontspanning allemaal samenkomen op en rond het water? Als dit is waar je naar op zoek bent, dan biedt Duitsland Campings vele mooie kampeerplekken in de directe omgeving van een grote plas of meer. Kom tot rust en geniet van een geweldige vakantie aan de oevers van verrassende plekken in de fraaiste Duitse regio’s, net over de grens met Nederland:  Grafschaft Bentheim, Münsterland en Osnabrücker land.

De meest waanzinnige campings aan het water op een rijtje:

Wil je graag met de camper op vakantie? Overnacht dan op een van de vele camperplaatsen aan het water.