Kamperen in de herfstvakantie

Heb je er wel eens aan gedacht om te kamperen in de herfstvakantie? Door een Duitse camping voor de herfstvakantie te kiezen geniet je maximaal van hoe mooi de wereld dan is. Fietsen door een landschap in prachtige oranjerode tinten, wandelen en kastanjes verzamelen in het bos, en ’s avonds lekker knus binnen ontspannen. Kamperen in oktober te koud? Nee hoor, het is in het Duitse grensgebied dan vaak nog 10 tot 14 graden: met de juiste kleding aan prima te doen. Maar: waar kun je kamperen in oktober? Net over de grens vind je de uitstekende campings van Duitsland Campings, ideaal voor een onvergetelijke herfstvakantie!

Vier je herfstvakantie op een Duitse camping net over de grens

Kamperen in de herfstvakantie is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Wat ook mooi meegenomen is, is dat het helemaal niet veel hoeft te kosten. Op onze campings in Duitsland vind je veel verschillende goedkope overnachtingsmogelijkheden. Als je het echte gevoel van kamperen in de herfstvakantie wilt ervaren, kies dan voor een klassieke tent of caravan. Tips voor kamperen bij koud weer zijn bijvoorbeeld het meenemen van een warme slaapzak en het dragen van verschillende laagjes kleding. Ook kun je de aanschaf van een campingkachel overwegen: zo heb je het in een mum van tijd behaaglijk warm.

Toch liever meer luxe? Bekijk dan onze huuraccommodaties in Duitsland, allemaal net over de grens. Welke camping je ook kiest om te kamperen in oktober, op een Duitse camping net over de grens is iedere vakantie een geslaagde vakantie!

© ©Camping Grönegau - Park Ludwigsee

Kamperen in de herfstvakantie: ervaringen en uitjes

Als je gaat kamperen in de herfst zijn deze tips voor uitjes handig om bij de hand te hebben. Over de grens valt er heel wat de beleven, vooral voor families met kinderen. Zo zijn er speelparadijzen, zwemparadijzen, recreatieparken, dierentuinen en nog veel meer! Ook is het op de meeste van onze campings mogelijk om je hond mee te nemen. Deze campings zijn omgeven door prachtige natuur- en wandelgebieden, ideaal voor een lange wandeling of een fietstocht. Zo wordt kamperen in de herfstvakantie een ervaring die je nooit zult vergeten.

Neem dus een kijkje bij onze campings in Duitsland en reserveer de camping die het beste bij je past.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.