Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Maatregelen Coronavirus
Groepsaccommodaties in Duitsland net over de grens

Groepsaccommodaties in Duitsland net over de grens

Binnenkort met een groep naar Duitsland, net over de grens? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een bijpassende groepsaccommodatie. Vlakbij de Duitse grens vind je verscheidene groepsaccommodaties, zoals vakantiehuisjes en mobile homes. Dat is de ideale uitvalsbasis voor een vriendenweekend, familieweekend of teamuitje.

Gaan jullie binnenkort met een groep naar Duitsland net over de grens? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een bijpassende groepsaccommodatie. Vlakbij de Duitse grens vind je verscheidene groepsaccommodaties, zoals vakantiehuisjes en mobile homes. Dat is de ideale uitvalsbasis voor een vriendenweekend, familieweekend of teamuitje.

Onze groepsaccommodaties over de Duitse grens:

Waarom kiezen voor een groepsaccommodatie net over de Duitse grens?

Het Duitse grensgebied is perfect voor groepsvakanties. Je hoeft niet zo lang te rijden, maar ben je wel ‘echt even weg’. Daarnaast heeft deze regio veel te bieden. Zo zijn er tal van sportieve activiteiten, zoals prachtige fiets- en wandeltochten door adembenemende natuur. Denk aan prachtige landerijen, weelderige bossen en sprookjesachtige kastelen. Ook zijn er vele activiteiten voor cultuurliefhebbers, zoals rommelmarktjes, kastelenroutes en knusse dorpjes. De Duitse grensregio is écht een geheim over de grens.

Wat zijn de leukste groepsaccommodaties in Duitsland net over de grens?

De beste groepsaccommodaties bevinden zich in een omgeving waar veel te beleven valt. Daarom is het Duitse grensgebied ook zo perfect voor een groepsreis. Laat je inspireren door de volgende groepsaccommodatie net over de grens:

  • Groepsaccommodatie Alfsee, voor 4 tot en met 9 personen
    Op Camping Alfsee is een minidorpje waar sfeervolle, houten huizen staan. Alle vakantiehuizen zijn vrijstaand, waardoor je niet bang hoeft te zijn om de buren te storen. Toch wel een fijn idee als je met een (luidruchtige) groep op vakantie bent!

Ga je met een grote groep van bijvoorbeeld 15, 20 of 30 personen naar Duitsland? Dan kun je meerdere aan elkaar grenzende groepsaccommodaties boeken. Zo heeft iedereen genoeg ruimte en comfort, maar staan jullie wel gezellig naast elkaar.

Wat zijn leuke groepsactiviteiten in het Duitse grensgebied?

Mooi, de groepsaccommodatie is geregeld! Nu wordt het tijd om na te denken over leuke groepsactiviteiten in Duitsland. Wil je alvast wat ideeën opdoen? Onderstaande activiteiten zijn leuk om met vrienden, familie of teamgenoten te ondernemen.