© Camping- und Freizeitanlagen Dreiländersee Gronau

Groepsaccommodaties in Duitsland net over de grens

Gaan jullie binnenkort met een groep naar Duitsland net over de grens? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een bijpassende groepsaccommodatie. Vlak bij de Duitse grens vind je verscheidene groepsaccommodaties, zoals vakantiehuisjes en mobile homes. Dat is de ideale uitvalsbasis voor een vriendenweekend, familieweekend of teamuitje.

Waarom kiezen voor een groepsaccommodatie net over de Duitse grens?

Het Duitse grensgebied is perfect voor groepsvakanties. Je hoeft niet zo lang te rijden, maar ben je wel ‘echt even weg’. Daarnaast heeft deze regio veel te bieden. Zo zijn er tal van sportieve activiteiten, zoals prachtige fiets- en wandeltochten door adembenemende natuur. Denk aan prachtige landerijen, weelderige bossen en sprookjesachtige kastelen. Ook zijn er vele activiteiten voor cultuurliefhebbers, zoals rommelmarktjes, kastelenroutes en knusse dorpjes. De Duitse grensregio is écht een geheim over de grens.

© Alfsee Ferien- und Erlebnispark

Wat zijn de leukste groepsaccommodaties in Duitsland net over de grens?

De beste groepsaccommodaties bevinden zich in een omgeving waar veel te beleven valt. Daarom is het Duitse grensgebied ook zo perfect voor een groepsreis. Ga je met een grote groep van bijvoorbeeld 15, 20 of 30 personen naar Duitsland? Dan kun je meerdere aan elkaar grenzende groepsaccommodaties boeken. Zo heeft iedereen genoeg ruimte en comfort, maar staan jullie wel gezellig naast elkaar.

Wat zijn leuke groepsactiviteiten in het Duitse grensgebied?

Mooi, de groepsaccommodatie is geregeld! Nu wordt het tijd om na te denken over leuke groepsactiviteiten in Duitsland. Wil je alvast wat ideeën opdoen? Onderstaande activiteiten zijn leuk om met vrienden, familie of teamgenoten te ondernemen.

Wandelen! Sport, zelfverwennerij of natuurlijk medicijn? In Duitsland een levensstijl. Wandern. Langs eindeloze vergezichten en verrassende plekken. Diep ademhalen in de frisse lucht, gezond en fit zijn.

Kom meer te weten

Golfbanen in Duitsland staan bekend om hun prettige sfeer, betaalbare greenfees, het goede onderhoud en de prima keuken. Er zijn dan ook veel Nederlanders die gaan golfen in Duitsland, met name in de grensstreek.

Kom meer te weten

Het landschap is anders, de boerderijen en kastelen zijn anders, de natuur heeft in Duitsland nog alle ruimte. Zoveel moois en onbedorvens, daar horen fietsroutes bij waar over is nagedacht.

Kom meer te weten

Welke groepsaccommodaties zijn er in Duitsland net over de grens?

Verblijven in een groepsaccommodatie in Duitsland net over de grens? Geniet van prachtige natuur, luxe en comfort. Boek een vakantiehuis!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.