Campings met een sportgelegenheid

Voor een actieve vakantie

Voor de echte sportievelingen is er genoeg te doen in Duitsland. Je hoeft niet bang te zijn dat je in je vakantie alleen maar op je ligbed voor de tent hoeft te liggen! Er zijn heel veel sportieve activiteiten te beleven bij onze buren.

Campings voor de sportliefhebber

Op veel verschillende campings in Duitsland beleef jij je ultieme sportieve vakantie. Bij het uitzoeken van een camping waar jij al je energie kwijt kunt, moet je letten op een aantal dingen. Kijk bijvoorbeeld goed naar de ligging. Soms bieden campings niet direct een gelegenheid om te sporten aan, maar is er in de directe omgeving genoeg mogelijkheid om dit wel te kunnen doen. Ligt de camping bijvoorbeeld dicht bij een bos? Hier maak je de mooiste wandelingen, ren je de hoogste heuvels op en mountainbike je over de onverharde paden.

© Vincent Croce

De faciliteiten van een sport camping

Er zijn ook veel campings die zelf al een sportgelegenheid hebben op de camping. Zo zet je je fitte levensstijl door zelfs als je op vakantie bent! 

Buitensportactiviteiten

Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje voetbal, basketbal of tennis? Veel campings hebben veldjes waar je deze sporten makkelijk speelt met je familie of andere campinggasten. Ook vind je vaak een (beach)volleybalveld en een minigolfbaan. Wie is er klaar voor een sportcompetitie?

Fitness

Liever zelf sporten? Sommige campings zijn voorzien van een veldje met fitnessapparatuur. Als je thuis een fanatiek fitnesser bent, heb je vaak de kans om dit door te zetten op de camping. Is er geen fitnessapparatuur op de camping waar je graag heen wilt? Organiseer zelf een bootcamp! Trommel alle sportieve campinggasten op en maak er een sportief uurtje van.

Sportief op de camping

Je maakt je vakantie zo sportief als je zelf wilt. Zo heb je vaak de mogelijkheid om fietsen te huren op de camping of in een dorpje dichtbij de camping. Maak de mooiste fietstochten door de omgeving! Ligt de camping dicht bij water? Grote kans dat er dan veel watersportfaciliteiten te vinden zijn! Huur een bootje of stap op de jetski voor een leuk dagje watersport. Als je moe bent geworden van al het sporten en toe bent aan een dagje rust, is er in Duitsland ook veel mogelijkheid voor een dagje wellness. Een perfecte mix tussen actief en relaxen! 

© Stadtmarketing Vreden

Ons aanbod campings met sportfaciliteiten

Op veel verschillende campings in Duitsland vind je de mogelijkheid om te kunnen sporten. Bekijk hieronder het aanbod van campings met sportfaciliteiten en beleef jouw ultieme sportieve vakantie net over de grens!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.