Campings met viswater over de Duitse grens

Kom tot rust langs de waterkant

Als echte visfanaat begrijpen wij dat je ook op vakantie graag aandacht besteedt aan je grootste hobby. Daarom vind je bij ons een ruim aanbod aan campings met een gelegenheid om ook tijdens je vakantie heerlijk te kunnen vissen. Kampeerplekken met een grote plas of meer in de directe omgeving bieden je de kans om elke dag je hengel uit te gooien!

Campings met visgelegenheid

Vissen is enorm gezellig! Samen met je vrienden, je kinderen of je familie een dag langs de vijver spenderen met snacks en drinken. Tijdens het vissen is er genoeg tijd om te praten en te lachen. Daarnaast is het ook heel gezond om te vissen; je bent heel veel in de buitenlucht. Kies een mooie dag uit om je hengel uit te gooien en geniet de hele dag van de rust en kalmte in het zonnetje. Voor de echte fanatiekelingen is dit een uitgelezen moment om vroeg op te staan en de vaak prachtige zonsopkomst te bekijken!

© Unsplash-Waldemar Brandt
© Vincent Croce

De voordelen van een camping met visgelegenheid

Het grote voordeel van campings met visgelegenheid is dat je niet op zoek hoeft naar een plek waar je je hengel uit kan en mag gooien. Je wandelt zo vanuit je tent naar de visvijver en je kunt er zo lang zitten als je wilt. Maak praatjes met voorbij lopende campinggangers en geniet van de ultieme visvakantie. Tijd voor lunch? Je bent zo weer terug bij je kampeerplek om een broodje te eten met je gezin.

De perfecte visvakantie in Duitsland

Voor iedereen die heel erg van vissen houdt, is het een goed idee om een camping met visgelegenheid te boeken. Zo heb je altijd de mogelijkheid om een dagje achter je hengel te zitten bij het water. Doordat je niet ver hoeft te reizen om bij een visvijver te komen, kan je vissen wanneer je dat zelf wilt! Combineer het vissen met andere leuke uitstapjes in Duitsland, of gooi elke dag je hengel uit en kom helemaal tot rust langs de waterkant.

Ons aanbod campings met viswater

Door ons ruime aanbod aan campings met viswater is er altijd wel een camping waar jij je ideale vakantie beleeft. Samen met je vrienden en familie of juist helemaal alleen; tijdens een visvakantie kan je helemaal ontspannen! Onze campings met viswater bieden je altijd alle services en gemakken die je je maar wenst tijdens je (vis)vakantie. Bekijk ons aanbod aan campings met viswater en gooi je hengel maar vast uit.

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.