Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus
Camping met viswater

Camping met viswater

Kamperen in Duitsland is populair. In de Duitse grensregio´s met hun prachtige natuur en gezellige oude stadjes vind je diverse campings die beschikken over een viswater. Want hoe fijn is het om tijdens je vakantie in alle rust je hengel uit te kunnen gooien?

Net over de Duitse grens vind je diverse meertjes en rivieren waar het goed toeven is aan de waterkant en waar je ongestoord mag vissen. Er zijn ook campings met een eigen visvijver – hier wandel je ‘s morgens gewoon vanaf je caravan direct naar je visstek!

Onze campings met viswater

Kamperen met visgelegenheid = tijd voor je hobby

Op de camping genieten van vrije tijd; eindelijk tijd voor je hobby!  Op vakantie in het buitenland is het soms best een klus om een goede plek te vinden waar vissen is toegestaan. Bespaar jezelf het eindeloze zoeken en kies gewoon voor een camping met de juiste faciliteiten. In Duitsland vind je een mooi aanbod van campings met viswater, zoals bijvoorbeeld camping Bullerby bij Osnabrück. Pak je visgerei dus maar in!