© Campingpark Heidewald

Bijzondere vakantiehuisjes in Duitsland net over de grens

Ontdek onze originele accommodaties

Wil jij tijdens je vakantie in Duitsland een keer bijzonder overnachten? Ontdek dan onze originele accommodaties. Bij Duitsland Campings hebben wij een aantal unieke vakantiewoningen geselecteerd. Zo vind je op Camping Eurocamp bijvoorbeeld een echt kippenhok dat is omgetoverd tot comfortabele slaapplaats, maar er is ook een heuse pipowagen te vinden die menig kinderdroom in vervulling zal laten gaan. Of ga voor een wijnvat op Bullerby am Attersee. Ontdek de bijzondere overnachtingen!

Waarom naar het Duitse grensgebied voor een bijzondere overnachting?

Na een paar uur rijden, bevind jij je in een totaal andere omgeving. Dat maakt het Duitse grensgebied zo leuk voor een originele overnachting. Het is een perfecte locatie voor een kort weekendje weg, maar de omgeving is ook een aanrader voor langere reisjes. Er zijn namelijk tal van activiteiten waar jong en oud zich perfect mee vermaken. Denk aan klimmen, dierentuinen of rommelmarktjes. Ook voor de natuurliefhebbers is het Duitse grensgebied een verborgen parel: het parkachtige landschap, indrukwekkende rotsformaties en de erkende natuurparken maken het een speciale ervaring!

© Allwetterzoo Münster

Wat zijn de leukste bijzondere overnachtingen over de grens in Duitsland?

Na een dag vol fietstochten of wandelingen, trek jij je terug in een wel heel speciale locatie. Het kippenhok is een unieke slaapplek voor een ieder die van een beetje avontuur óf een gek verhaal houdt. Een overnachting in een kippenhok is overigens niet voor iedereen weggelegd. In deze bijzondere accommodatie ga je namelijk back-to-basic.

Naast kippenhokken heeft de camping Eurocamp in Lienen ook een eendjeshok. Een originele slaaplocatie die vooral bij fietsers en wandelaars goed past. De knusse overnachtingsplek is 2.50 bij 1.50 meter. Dit creëert een unieke en vooral knusse sfeer!

Een overnachting in een pipowagen laat vele kinderdromen uitkomen. Deze originele slaapplek is knus en comfortabel. Er staat niet veel in de wagen, maar met een bed en zithoek heb je alles wat je nodig hebt. Een fantastische overnachting voor met twee personen.

Kom meer te weten

Na een drukke dag kun je heerlijk ontspannen in een slaapvat. In deze originele accommodatie kom je namelijk volledig tot rust. De ronde muren en het warme hout maken deze locatie een holletje

© Campingpark Heidewald

Voor wie is een originele overnachting geschikt?

Overnachten in een bijzondere accommodatie is een leuke beleving. Het is anders dan je gewend bent en het geeft een leuke twist aan de vakantie. Maar voor alle bijzondere accommodaties van Duitsland Campings geldt dat ze niet zijn gemaakt voor vakantiegangers die op zoek zijn naar al te veel luxe. Door te kiezen voor een van deze originele accommodaties stap je uit je comfortzone en ga je een unieke tijd tegemoet. Wacht dus niet langer en vind de accommodatie die het beste bij jou past!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.