Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus
Bijzondere accommodaties

Bijzondere accommodaties

Wil jij tijdens je vakantie in Duitsland een keer overnachten in een bijzondere accommodatie? Kijk dan eens naar de unieke vakantiewoningen van Duitsland Campings. Zo vind je op Camping Eurocamp bijvoorbeeld een echt kippenhok dat is omgetoverd tot comfortabele slaapplaats, maar er is ook een heuse pipowagen te vinden die menig kinderdroom in vervulling zal laten gaan.  Ons aanbod aan bijzondere accommodaties:

Stap uit je comfortzone en verblijf in een van onze bijzondere accommodaties!

Houd jij van luxe? Dan kun je het beste kiezen voor de meest weelderige manier van kamperen, ook wel glamping genoemd. Want voor alle bijzondere accommodaties van Duitsland Campings geldt dat ze niet zijn gemaakt voor vakantiegangers die op zoek zijn naar al te veel luxe. Door te kiezen voor een van deze bijzondere accommodaties stap je uit je comfortzone en ga je een unieke tijd tegemoet. Wacht dus niet langer en vind de accommodatie die het beste bij jou past!

Overzicht alle overige accommodatietypes: