Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus
Winterkamperen in Duitsland 2021/2022

Winterkamperen in Duitsland 2021/2022

Wil je tijdens de wintervakantie iets doen met jouw familie of vrienden? Waarom zou je hiervoor dan niet eens naar Duitsland gaan? Onze oosterburen staan vlak voor de deur, dus je hoeft niet eens lang te reizen. Bovendien is er geen teken van het donkere seizoen hier, want de wintertijd in Duitsland betekent kerstmarkttijd! Waan je in een romantische kerstfilm op de sfeervolle kerstmarkten in het Duitse grensgebied en slenter langs de mooi verlichte kraampjes met hun ambachtelijke cadeaus, geniet van een beker warme glühwein en zing je favoriete kerstliedjes! Hoe mooi zou het zijn om dit allemaal vanaf een camping in Duitsland in de winter te beleven?

Campings in Duitsland in de winter

Sinterklaas, Kerstmis, Oud en Nieuw – in de winter volgt de ene feestdag na de andere. Met alle familiereünies is er nauwelijks tijd om je batterijen op te laden voor het nieuwe jaar. Gun jezelf daarom even een pauze: zes van onze campings zijn ook in de winter voor je geopend. Stel je eens voor dat je ontspannen in de warme sauna zit en langzaam de zon buiten in het prachtige besneeuwde landschap ziet ondergaan. Daarna ga je lekker comfortabel voor de open haard zitten en laat je de avond ontspannen eindigen. Onze uitstekende aanbiedingen en animaties voor jouw kinderen ronden de winterbelevenis mooi af. Zo wordt jouw wintervakantie in Duitsland gegarandeerd een succes!

Voordelig kamperen in de winter met deze aanbiedingen

Uitstapjes in de winter

Niet alleen onze vakantieparken zelf, maar ook de omgeving heeft veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de overdekte dierentuin “Allwetterzoo Münster”. In de kersttijd is het hier bijzonder leuk, want dit jaar vindt hier voor het eerst de Christmas Garden plaats. De hele dierentuin wordt door middel van feeërieke lichtinstallaties omgetoverd tot een oceaan van licht. Ook in Osnabrück is er een bijzondere “installatie”: de dierenvrije Circus Roncalli – een van de meest bekende van Duitsland – is van 23 december 2019 t/m 5 januari 2020 te gast in de vredesstad met een spectaculaire kersteditie!

Op zoek naar nog meer leuke ideeen voor uitstapjes tijdens het winterkamperen in Duitsland? Neem dan gerust een kijkje op de speciale uitstapjes-pagina van Geheim over de grens en houd de evenementen in de gaten!

Kerstshopping in Duitsland

In de winter worden de steden in Duitsland sfeervol verlicht. De straten zijn versierd voor Kerstmis. Hier kun je echt in de kerststemming komen. Het perfecte moment om cadeautjes te kopen voor jouw dierbaren en de typisch Duitse specialiteiten op een van de talloze kerstmarkten te proeven.

Overzicht campings in Duitsland die geopend zijn in de winter

Vragen over winterkamperen in Duitsland?

Als je nu in de stemming bent voor een vakantie en een winter in Duitsland wilt plannen, kijk dan eens naar onze aanbiedingen en vind degene die het beste bij je past. Wil je meer weten over jouw wintervakantie in Duitsland? Neem dan direct contact op met  je favoriete vakantiepark of camping! Wij verheugen ons op jouw bezoek aan de Duitsland Campings in de winter!