Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Kindercampings in Duitsland

Kindercampings in Duitsland

Duitsland is een geweldige familiebestemming. Het grenst aan Nederland, er is van alles te doen én er zijn een heleboel kindvriendelijke campings. Op Duitse familiecampings zijn de faciliteiten gericht op het hele gezin. Terwijl de ouders rustig een boekje lezen voor de tent, kunnen de kinderen lekker badmintonnen of in de speeltuin spelen. Waarschijnlijk maken ze binnen de kortste keren vriendjes en vriendinnetjes, wat de vakantievreugd nóg meer ten goede komt.

De ideale kindercamping in Duitsland

Iedereen heeft weer een ander beeld bij een goede kindercamping. Sommige ouders vinden het erg belangrijk dat er een indoor speelparadijs en zwembad aanwezig is. Andere families zijn juist op zoek naar een kleine, sfeervolle camping zonder poespas. Hooguit een pingpongtafel. Hoe ziet jouw ideale familiecamping eruit? Als je weet wat je zoekt, dan is de perfecte camping snel gevonden.

Kindvriendelijke camping net over de grens

Als je na een drukke periode op vakantie gaat, dan heb je geen zin in een lange autorit. Al helemaal niet als je kinderen op de achterbank al na een uur beginnen te jengelen: “zijn we er al bijna?”. Gelukkig zijn er nét over de grens van Duitsland een heleboel leuke, kindvriendelijke campings, waardoor je vrolijk terug kunt roepen: “Ja, we zijn al op de helft!” Hoe eerder jullie er zijn, des te sneller de vakantie kan beginnen!

Bekijk onze kindercampings in Duitsland

Duitsland Campings biedt een heleboel kindvriendelijke campings aan. Campings met veel ruimte, een goede sfeer en allerlei faciliteiten om het jong en oud naar de zin te maken. De campings liggen allemaal in de grensregio van Duitsland, dus jouw vakantie met de kinderen is altijd dichtbij, letterlijk en figuurlijk! Welke camping wil jij met de kinderen bezoeken? Bekijk het aanbod!