Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus
Fietsen in Duitsland

Fietsen in Duitsland

Het landschap is anders, de boerderijen en kastelen zijn anders, de natuur heeft in Duitsland nog alle ruimte. Zoveel moois en onbedorvens, daar horen fietsroutes bij waar over is nagedacht.

Kamperen en fietsen in Duitsland

Zin om te fietsen tijdens je vakantie? In de veelal vlakke gebieden net over de grens in Duitsland vind je niet alleen een enorm aanbod aan fietsroutes, maar ook een perfecte infrastructuur voor fietsers. Een perfecte infrastructuur vind je overigens ook op de diverse campings in deze regio’s. Hier is het heerlijk bijkomen na een mooie dag op het zadel. Geniet bij de oosterburen van gemoedelijk kamperen op mooie plekjes. Wat betreft comfort is de keus aan jou: van eenvoudige natuurcamping tot vijfsterren vakantiepark – alles is mogelijk.

Fietsterrein dat gezien mag worden

 

Liefst een beetje langzaam, ver weg van de drukte. Voornamelijk vlak, met hier en daar een rimpel. Kers op de taart: het fantastische niveau van alle service. Echt overal is aan gedacht, om het voor bezoekers op de fiets leuker én makkelijker te maken tijdens een fietsvakantie in Duitsland.

Neem ‘fietshoofdstad’ Münster. Uniek in Europa, die brede, autovrije boulevard. Het meest fietsvriendelijke stuk Duitsland – met voorop Grafschaft Bentheim, Münsterland en Osnabrücker Land – lijkt wel aangelegd om toeristische fietskaarten van genoeg afwisselende versiering te voorzien.

Kamperen en fietsen of de perfecte zomermatch

Dit is het land van de kastelen – bijna allemaal te zien op de 100 Schlösser Route. De vele gezichten van de rivier op de vaakgeprezen EmsRadweg. Dorpen die slaperig op een heuvel liggen, geologische oerwonderen even voorbij Osnabrück, lieflijk bloeiende tuinen en eenzame vakwerkboerderijen – dit kom je allemaal tegen op de Düte-Tour. Genieten op de Grafschafter Fietsentour, een eindeloos compleet netwerk, ook mooi voor een kort tochtje. Na een mooie fietstocht lekker uitblazen – benen hoog – in je eigen relaxstoel? Kies dan voor een camping want hier kunnen fietsers hun hart ophalen! Het kan natuurlijk ook gewoon een tochtje naar de markt in het dorp zijn, voor wat worstjes voor de barbecue – zo ontspannen is kamperen in Duitsland.

Meer informatie over fietsen in Duitsland?

Meer informatie, gratis kaarten en brochuren, arrangementen en alles wat het hartje van de fietser nog begeert, vind je op de website van Geheim over de grens, of vraag het aan via contact.

Op zoek naar een overzicht van alle fietsroutes, voordelige arrangementen en leuke (geheime) tips voor de perfecte fietsvakantie in Duitsland? Lees dan snel verder!

Wil je graag meer ervaren over de omgeving en wat je er allemaal tijdens een dagje uit kunt beleven? Je bent op zoek naar campingtips? Houd dan onze campingsnews & blog in de gaten, meld je aan voor onze nieuwsbrief of volgs ons op social media en blijf altijd op de hoogte!