Hotel Bredeck-Bakker

In een oogopslag

Of je nu een fietstocht plant, een reis met vrienden of een korte vakantie: bij Hotel Bredeck-Bakker weten ze hoe je jouw verblijf tot een succes kunnen maken. Het Alter Gasthof en de aangrenzende vakantiewoningen "Katharina", "Anne", "Bakkers Schoppe" en het "Landhuus" zijn centraal gelegen in Alstätte, een dorp met 4.000 inwoners, direct aan de Duits-Nederlandse grens, gelegen in het landelijke Münsterland en de Nederlandse regio Twente - grenzend aan natuurgebied het "Witte Venn".

Hotel Bredeck-Bakker: Regionale specialiteiten vers uit eigen keuken

Van een gevarieerd themabuffet tot zelfgebakken taarten, de keuken van Hotel Bredeck-Bakker weet altijd een glimlach op je gezicht te toveren. Neem een goede eetlust mee, want dat wensen de medewerkers je van harte toe!


Veel mogelijkheden

Hotel Bredeck-Bakker bied je: schnaps proeven in het "Fuselschöppken", huifkartochten getrokken door paarden, schuttersfeesten, gezellige onderonsjes in onze prachtige kersenboomgaard. Ook leuk: Beleef in het weekend een heerlijke dansavond!

Hotel Bredeck-Bakker heet je van harte welkom!

Op de kaart

Hotel Bredeck-Bakker
Kirchstraße 20
48683 Ahaus - Alstätte
Deutschland

Tel.: +49 2567 / 93130
E-mail:
Website: www.bredeck-bakker.nl

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.