B&B Hotel Münster-Hafen

In een oogopslag

Heerlijk hotel gelegen aan de haven van Münster met een groot aanbod aan fijne restaurants.

Het B&B Hotel Münster-Hafen ligt op ongeveer 300 meter van de havenpromenade en Halle Münsterland en op ongeveer 600 meter van het centraal station. Een bushalte bevindt zich op slechts enkele meters afstand van het hotel. Na een wandeling van 20 minuten bereik je de Domplatz en de oevers van de Aasee. Het modern vormgegeven hotel heeft in totaal 80 kamers, welke van alle gemakken zijn voorzien. Wifi en airconditioning zijn aanwezig en ook huisdieren zijn welkom in het hotel.

Na een heerlijk ontbijt kun je de musea van Münster gaan verkennen, zoals het Kunstmuseum Pablo Picasso of het LWL-Museum für Naturkunde. Ook de botanische tuin en de prachtige omgeving van de Aasee zijn een bezoekje waard.
Münster is een perfect uitgangspunt om ook de rest van het mooie Münsterland te ontdekken, met haar prachtige fiets –en wandelroutes.

Op de kaart

B&B Hotel Münster-Hafen
Albersloher Weg 7-13
48155 Münster
Deutschland

Tel.: +49 251 / 28451-0
E-mail:
Website: www.hotel-bb.com/de/hotel/muenster-hafen

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.