H4 Hotel Münster

In een oogopslag

Direct in het hart van de stad bij de Prinzipalmarkt vind je het moderne H4 Hotel Münster. De Dom, Prinzipalmarkt en andere bezienswaardigheden zijn per voet binnen een paar minuten te bereiken.

138 comfortabel en smaakvol ingerichte kamers, waaronder suites met een apart zitgedeelte en een terras of balkon, nodigen uit om heerlijk tot rust te komen. De suites zijn inclusief toegang tot de executive lounge.

Alle kamers zijn voorzien van een douche/toilet, koffie –en theestation, 42 inch lcd TV, bureau met telefoon en internetverbinding, kluisje en een zithoek. Tevens is er een reguleerbare airconditioning aanwezig.

Het hotel biedt een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet, maar ook 's avonds kun je ‘a la carte’ dineren in het restaurant en genieten van de Westfaalse specialiteiten. Met vooraf een cocktail op het zonneterras misschien?

Op de kaart

H4 Hotel Münster
Stubengasse 33
48143 Münster
Deutschland

Tel.: +49 251 / 49099-0
E-mail:
Website: www.h-hotels.com/nl/h4/hotels/h4-hotel-muenster

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.