Hotel bei Kliewe

In een oogopslag

Middenin het gezellige plaatsje Beckum vind je Hotel bei Kliewe im Westfälischen Hof. Vanwege de ligging is dit hotel een perfecte uitvalsbasis voor je vakantie in Münsterland. Ontdek de schitterende regio Kreis Warendorf middels fantastische fietsroutes zoals de Werse- of 100 kastelenroute.

Het hotel zelf beschikt over moderne en comfortabele kamers. In het restaurant kun je terecht voor een heerlijk ontbijt of diner met regionale en deels biologische producten.

Onder het grote zonnedoek smaakt niet alleen een koel biertje of een "Kliewes Cocktail" goed, maar alles wat lichaam en ziel bij elkaar houdt. Op warme zomerdagen kun je genieten van de bijzondere flair van het terras "Achterdeck" in het hart van de stad Beckum direct aan de voetgangerszone.

Op de kaart

Hotel bei Kliewe
Weststraße 33
59269 Beckum
Deutschland

Tel.: +49 2521 / 3369
E-mail:
Website: www.bei-kliewe.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.