Hotel Schloss Wilkinghege

In een oogopslag

Ontdek het viersterrenhotel, dat door de derde generatie van de familie privé wordt gerund, aan de rand van Münster.

Schloss Wilkinghege, omgeven door een slotgracht en een prachtig park, is een waterburcht die typisch is voor het Münsterland. Ontdek het viersterrenhotel, dat door de derde generatie van de familie privé wordt gerund, aan de rand van Münster. 34 individueel ingerichte hotelkamers bieden modern comfort en nodigen uit tot een heerlijk verblijf.

De kamers in het kasteel zijn individueel en stijlvol ingericht, waarvan het ontwerp de sfeer van het kasteel weerspiegelt en die zijn ingericht met exclusieve bekledings- en gordijnstoffen. Sommige kamers zijn ingericht met antieke meubels.
De kamers in de dependance, direct naast het kasteel, bieden modern en gezellig comfort. Alle kamers zijn voorzien van een minibar, flatscreen-tv, radio, Wifi en telefoon. De badkamers zijn uitgerust met een douche of een bad.
Na een aangename nacht kun je een uitgebreid ontbijtbuffet verwachten in de kasteelkelder.

Een prachtige plek om heerlijk wat tijd voor jezelf te nemen en je te laten verwennen in een persoonlijke sfeer en genieten van de culinaire hoogstandjes en individuele service. Als je wilt, kun je het Münsterlandse parklandschap op een sportieve manier beleven op de aangrenzende golfbaan.

Op de kaart

Hotel Schloss Wilkinghege
Steinfurter Straβe 374
48159 Münster
Deutschland

Tel.: +49 251 / 144270
E-mail:
Website: www.schloss-wilkinghege.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.