Hotel am Nikolaiort

In een oogopslag

Het hotel grenst aan het voetgangersgebied met tal van mogelijkheden om te wandelen en te winkelen. Bezienswaardigheden zoals het Felix-Nussbaum-Haus, het cultuurhistorisch museum, het stadhuis, de kathedraal, de Marien- en Katharinenkirche liggen op loopafstand. In de nabij gelegen oude binnenstad en op het historische marktplein vind je leuke restaurants, gezellige cafés en gezellige pubs. Breng de nacht door in een van onze 31 rookvrije kamers - allemaal uitgerust met douche of bad, toilet, telefoon en tv. Alle kamers zijn bereikbaar via de eigen lift. Parkeren is mogelijk in de openbare Nikolai-garage onder het hotel. Geniet van uw ontbijt aan ons uitgebreide buffet. Vers fruit, muesli, yoghurt, roerei, spek, een ruime keuze aan vleeswaren en kaas, verse sappen en koffie zoveel u wilt - hier vindt u 's ochtends alles wat u een boost geeft voor het begin van de nieuwe dag. Beleef Beieren midden in Osnabrück! Een bezoek ‘s middags of ‘s avonds aan ons Beierse restaurant "Alte Posthalterei" is altijd de moeite waard. Gegrilde specialiteiten, witte worstjes, leverkaas, huisgemaakte dumplings en Obatzda, geserveerd met een lekkere "Allgäuer Büble" of een heerlijk witbier van de tap. Of het nu gaat om een enkele tafel of groepen, wij reserveren graag een tafel voor u!

Extra informatie:
- Inchecken vanaf 14.00 uur / Uitchecken voor 11.00 uur
- Een fles mineraalwater is per kamer per verblijf inbegrepen
- Openbare parkeergarage "Nikolai": Gasten kunnen parkeren voor een gereduceerd dagtarief van € 10,00
- Fietsen kunnen veilig gestald worden
- Stop: Nikolaizentrum
- Hond: € 10,00 per dag
- Internet is beschikbaar in de openbare ruimtes en is gratis. In de kamer: € 4,95 / dag
- Hotel is gelegen in de milieuzone van de stad Osnabrück (groene sticker)
- Kinderen tot 6 jaar gratis in het bed van hun ouders, kinderen van 6-11 jaar betalen €17,50 voor een extra bed
Individuele kamerreserveringen kunnen tot 24 uur voor aankomst kosteloos worden geannuleerd. Voor boekingen vanaf quota voor conferenties / congressen en voor groepsreserveringen (5 kamers of meer) gelden individuele annuleringsvoorwaarden!

Op de kaart

Hotel am Nikolaiort
Kamp 1
49074 Osnabrück - Innenstadt
DE

Tel.: (0049) 541 331300
Fax: (0049) 541 3313088
E-mail:

Contactpersoon

Yvonne Zeidler
Kamp 1
49074 Osnabrück
DE

Tel.: (0049) 541 331300
Fax: (0049) 541 3313088
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.