Holiday Inn Osnabrück

In een oogopslag

Een nieuwe en moderne Holiday Inn® in het hart van Osnabrück. De dichtstbijzijnde luchthaven (FMO/Münster) ligt op slechts 33 km afstand. Bij aankomst met de bus is de dichtstbijzijnde bushalte ‘Alando Palais’ op slechts 2 minuten lopen. Het Hauptbahnhof ligt ook slechts op 5 minuten lopen van het hotel. Het Holiday Inn® Osnabrück is het nieuwste hotel in de omgeving. De moderne cardio-apparaten van onze fitnessruimte staan klaar voor uw work-out. Het hotel beschikt over 158 moderne gastenkamers en 5 professionele ingerichte evenementenruimtes met gratis wifi. De stijlvol gedecoreerde gastenkamers bieden kwaliteitsbedden, lokale kunstwerken en een koffiestation. Als u een ruime en exclusief ingerichte kamer belangrijk vindt, kiest u voor onze junior suites. Begin uw dag met ons uitgebreide ontbijtbuffet. Onze stijlvolle open lobby is een uitnodigende plek om te ontspannen en van een gerecht van onze ‘All-day-dining’-menukaart te genieten. Kijk televisie in onze medialounge of beëindig uw werkdag in ons businesscenter. De prachtige Zoo Osnabrück ligt op 5 km afstand en is een belevenis voor jong en oud. Rondom het hotel liggen musea die het bezoeken waard zijn, de oude binnenstad en de universiteit van Osnabrück.

Let op: het hotel ligt in de groene milieuzone van de stad Osnabrück. Voor uw voertuig heeft u de groene sticker nodig.

Volgend op uw boeking ontvangt u van Holiday Inn een creditcardformulier. Stuurt u deze a.u.b. ingevuld aan het hotel terug.

Individuele boekingen tegen een flexibel tarief zijn tot 16 uur voor de dag van de aankomst gratis te annuleren. Voor boekingen van evenementencontingenten of groepen gelden afzonderlijke annuleringsvoorwaarden. Gratis annuleringen voor beursdata zijn in principe niet mogelijk.

Op de kaart

Holiday Inn Osnabrück
Niedersachsenstr. 5
49074 Osnabrück - Innenstadt
DE

Tel.: (0049) 541 200 700
Fax: (0049) 541 200 70499
E-mail:
Website: www.holidayinn.com

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.