Jugendherberge Osnabrück

In een oogopslag

LET OP: Voor het verblijft heeft u een lidmaatschapskaart van de Deutsche Jugendherbergswerk (DJH) nodig. Een lidmaatschap kan direct bij uw aankomst ter plaatse worden afgesloten en kost voor volwassenen vanaf 27 jaar en voor gezinnen (geldt ook voor echtparen/levenspartners) €22,50/jaar. De prijs voor volwassenen tot 26 jaar is €7,00 per jaar. Vanaf 1 juni van een kalenderjaar kost het lidmaatschap tot en met 31 januari van het volgende jaar slechts nog €11,25 voor gezinnen en personen vanaf 27 jaar en €3,50 voor personen tot en met 26 jaar!
In het voorjaar van 2019 is de Jugendherberge Osnabrück heropend met nieuw gemeubileerde kamers, een verbouwde eetzaal en een gerenoveerde receptie. Nieuwe frisse vergaderruimtes zijn perfect voor seminar- en evenementengroepen of schoolklassen. Een bijzondere innovatie is de ‘Makers Space/Future Lab’, een werkplaats waar mensen creatief aan fysieke objecten kunnen werken. Dit omvat bijvoorbeeld een social media lab, video- en kleur- knutselplek of gamesruimte.
Aan de ene kant ligt het Teutoburger Wald, aan de andere de aloude bisschoppelijke stad. En voor u liggen heerlijke dagen in het vooruitzicht!
Als u gefascineerd bent door dichte bossen, indrukwekkende architectuur en Europese geschiedenis, zullen Osnabrück en het team van de Kultur|Jugendherberge u inspireren. 152 bedden, elk in kamers met twee, vier of zes bedden in aparte woongedeeltes met groepsruimtes en eigen douches/toiletten, rolstoelvriendelijk woongedeelte met vijf kamers.

Voor rolstoelgebruikers: Met handicap mobiel - In onze accommodatie beschikken we over rolstoelvriendelijke kamers, maar er kunnen in de accommodatie en op het terrein mobiliteitsbeperkingen zijn.
Voor gezinnen: Kinderen tot 2 jaar zijn gratis, kinderen tot 5 jaar betalen 24 euro. Kinderen, dat is leuk! De ligging en inrichting van onze accommodatie is erg geschikt voor het verblijf van gezinnen.
Voor fietsers: Fietsen tot aan de horizon! Onze accommodatie is Bett & Bike gecertificeerd en biedt u geschikte onderdakmogelijkheden.
Voor evenementengroepen: Ruimtes voor frisse ideeën: Voor kleine groepen of grotere evenementen: wij bieden u de bijhorende evenementenruimtes. Van de individuele stoelen tot aan de techniek, wij hebben alles in huis wat u voor een professioneel evenement nodig heeft,
inclusief een uitgebreide en persoonlijke service voor evenementen- en seminarleiders. Voor muziekgroepen: Bij ons voert het goede humeur de boventoon: met onze goed ingerichte test- en oefenruimtes bieden wij u optimale voorwaarden voor een succesvol, muzikaal verblijf.
Huisdieren: helaas niet toegestaan.
Wifi is gratis beschikbaar.
Er is een overdekte, afsluitbare fietsenstalling aanwezig.

Op elk moment is een gratis annulering van afzonderlijke kamerboekingen mogelijk. Voor groepsboekingen gelden individuele annuleringsvoorwaarden!

Op de kaart

Jugendherberge Osnabrück
Iburger Straße 183A
49082 Osnabrück - Nahne
DE

Tel.: (0049) 541 54284
Fax: (0049) 541 54294
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.