Van der Valk Hotel Melle-Osnabrück

In een oogopslag

Op een hele mooie plek in de omgeving - in het Osnabrücker Land tussen het Wiehengebergte en het Teutoburger Wald centraal aan de A30 - ligt het 4-sterren Van der Valk Hotel Melle-Osnabrück. Uitstekend comfort, een behaaglijke sfeer, persoonlijke service en uitstekende gastronomie kenmerken het hotel - of het nu op vakantie is, op zakenreis, tijdens een conferentie of feest. De 116 comfortabele kamers en 5 smaakvol ingerichte juniorsuites beschikken op 32 of 54 m2 over een ruim tweepersoonsbed, een ruime badkamer met ligbad en aparte douche en terras of balkon. Doorkiestelefoon, sat-tv, wifi en minibar en kluisje behoren ook tot de moderne uitrusting. Voor kinderen tot 12 jaar in het bed van de ouders moet 7,50 euro worden betaald. Gratis parkeerplaats, gebruik van sauna en fitnessruimte bij de overnachtingsprijs inbegrepen, biljart tegen vergoeding, gratis internethoek, fietsverhuur: 10 euro per dag. Hond: €10,00 (niet in de suites en premiumkamers).


Inchecken 14.00 uur / uitchecken 12:00 uur.
Aankomst via de A30 uit de richting Osnabrück: Afslag 23 Melle-West, links afslaan naar de Wellingholzhausener Str., na ca. 500 linksaf slaan naar de oprit van het hotel.
A30 uit de richting Bad Oeynhausen: Afslag 23 Melle-West, rechts afslaan naar de Wellingholzhausener Str., na ca. 600 linksaf slaan naar de oprit van het hotel.

De gratis annulering van afzonderlijke kamerboekingen is tot 12 uur op de dag van aankomst mogelijk. Voor groepsboekingen gelden individuele annuleringsvoorwaarden!

Op de kaart

Van der Valk Hotel Melle-Osnabrück
Wellingholzhausener Str. 7
49324 Melle - Melle-Mitte
DE

Tel.: 0049 5422 96240
Fax: 0049 5422 9624444
E-mail:
Website: melle.vandervalk.de/de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.