rock'n'pop museum

In een oogopslag

Het museum, dat in 2004 werd geopend, richt zich op de muziek van rock en popgeschiedenis. De tentoonstelling combineert ervaring met informatie en zintuiglijke ervaring met interactie. Geluidsgangen en media installaties laten de bezoekers de muziek direct ervaren. Bovendien geeft het museum gedetailleerde achtergrondinformatie over 100 jaar rock- en popgeschiedenis.

Informatie over de rondleiding

Het museum richt zich op de rock- en popgeschiedenis van de laatste 100 jaar. Het museum verwent zijn bezoekers met talrijke akoestische stations en vele mogelijkheden voor interactie. Geluidsgalerijen en media-installaties laten de bezoekers een reis maken door de muziekgeschiedenis.

Het museum is geopend tijdens de aangegeven openingsuren. Het museum is niet open op 24.12. en 25.12. en ook niet op 31.12. en 01.01.

  • Elke eerste vrijdag van de maand is het museum open tot 22 uur.
  • In de muziekclub Turbine vinden regelmatig talrijke evenementen en concerten plaats.
  • Verschillende themarondleidingen.

Op de kaart

rock'n'pop museum
Udo-Lindenberg-Platz 1
48599 Gronau
Deutschland

Tel.: +49 (0)2562 8148-0
Fax: +49 (0)2562 8148-20
E-mail:
Website: www.rock-popmuseum.de/de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.