Museum Kasteel Vischering

In een oogopslag

Kasteel Vischering Museum Het cultuurhistorisch museum in kasteel Vischering illustreert dewereld van kastelen en paleizen in het Münsterland.

In het cultuurhistorisch museum in het kasteel kunt u meer te weten komen over de geschiedenis van het kasteel en over de kastelen en burchten van het Münsterland. Hoogtepunten tijdens een rondleiding zijn de geschiedenis van de "IJzeren Ketting" en de unieke multimedia-installatie in de Ridderzaal. Wisselende kunsttentoonstellingen in de buitenburcht en talrijke culturele evenementen en grote festivals trekken veel bezoekers en maken Vischering Castle tot een unieke belevenis in het Münsterland.

Informatie over de rondleiding
  • De hoofdburcht, de buitenburcht en het museum zijn geopend van dinsdag tot zondag.
  • Het hoofdkasteel en het buitenkasteel zijn op maandag gesloten. Uitzondering: Maandag valt op een feestdag. Dan gelden de gebruikelijke openingstijden

Op de kaart

Museum Kasteel Vischering
Berenbrock 1
59348 Lüdinghausen
Deutschland

Tel.: + 49 (0)2591 79900
E-mail:
Website: www.burg-vischering.de

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.