© Noltmann Peters

Hotel Noltmann-Peters

In een oogopslag

Het gevoel thuis te zijn - in Bad Rothenfelde

Wij werken iedere dag met veel passie om tot in de kleinste details alles kloppend te maken voor u. U kunt zich bij ons verheugen op rust, natuur en gezelligheid. Hotel Noltmann-Peters verwelkomt haar gasten op een fantastische locatie, midden in het Teutoburger Wald, de kuurtuinen en op slechts 200 meter van het stadscentrum en de gradeerwerken. In een ensemble van deels historische gebouwen geniet u als gast van veel rust, uitstekende service en een breed scala aan wellness-aanbiedingen. Alle hotelkamers zijn stijlvol en op unieke wijze ingericht. U zult zich hier snel thuis voelen. Het keukenteam, dat vertrouwt op verse en seizoensgebonden producten uit de regio, zorgt voor culinaire hoogstandjes. Geniet van nieuwe ideeën, klassiekers en ongewone lekkernijen die u elke dag opnieuw kunt ontdekken.

Geen wellness-hotel, maar zeker een hotel met wellness-uitstraling. Finse sauna, aroma-stoombad, tepidarium, belevenisdouches en een zwembad (30 graden) met aangrenzende ontspanningsruimte in de wintertuin nodigen u uit om te ontspannen op meer dan 400 m². Ons assortiment aan therapie- en wellness-aanbiedingen - van medische therapie, behandelingen uit het Verre Oosten tot ontspannende welzijnsmassages - vullen uw energiereserves aan.
En het allerbelangrijkste: vriendelijk personeel met hart voor hun werk!

Aankomst om 19.00 uur, vertrek om 10.30 uur
Routebeschrijving: A30 Südkreuz Osnabrück op de A33, afrit Dissen / Bad Rothenfelde, bij de rotonde eerste afslag (Bahnhofstr.).
Volg de groene borden met Hotelroute. In uw navigatiesysteem Parkstr. 12 - 14 intoetsen en vervolgens de Waldstr. inrijden. Op groepsreserveringen zijn individuele annuleringsvoorwaarden van toepassing!

Op de kaart

Hotel Noltmann-Peters
Am Kurpark 18
49214 Bad Rothenfelde
DE

Tel.: 0049 5424 64090
Fax: 0049 5424 640942
E-mail:
Website: www.noltmann-peters.de

Contactpersoon

Heidi Wortmann
Am Kurpark 18
49214 Bad Rothenfelde
DE

Tel.: 0049 5424 64090
Fax: 0049 5424 640942
E-mail:
Website: www.noltmann-peters.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.